Munzarová dala dceři nůž na krk? TOHLE DĚLAT NEBUDE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Munzarová dala dceři nůž na krk? TOHLE DĚLAT NEBUDE!

Dá se kráska na modeling?
Dá se kráska na modeling? (Martin Hykl )

O krásnou dceru herečky Báry Munzarové (50) a Jiřího Dvořáka (54), Annu (19), je zájem. Zejména na sociálních sítích. Na zábavném kanálu Tik Tok má přes milion sledujících. Kromě toho, že má Anička umělecký talent, což je vidno z její tvorby, zdědila i půvab. Mluví také plynně anglicky - má tedy všechny předpoklady prorazit za velkou louží. To je ale mámě Báře, trochu proti srsti. 

„Nejvíce lidí mám z Ameriky. Co dávám videa v angličtině, šlo to strašně nahoru. Třeba o sto tisíc týdně!“ pochlubila se rozjetou kariérou mladá kráska Blesku, která v Čechách po vzoru rodičů studuje konzervatoř. Poslední dobou se také objevily spekulace, že ji krom sociálních sítích živí i modeling. To však Bára Munzarová popřela.  

Jana Hlaváčová: Divadelní hvězda, která rezignovala na život

Video se připravuje ...

„Moje dcera nedělá modeling ani dělat nebude. Nafotila nějaký cover, protože je fotogenická, tak se toho média chytla,„ svěřila se Bára Expresu. Teď je prioritou, aby Anička dodělala maturitu. „Má před sebou maturitu, má před sebou veškerou budoucnost,“ dodala. 

Vzhledem k tomu, že má Anička talent po rodičích, navíc má velmi dobrý mluvený projev, za což svědčí babičce Janě Hlaváčové (84), by byla velká škoda, kdyby se nedala na herectví. „Babička mě učila správně vyslovovat, což mě dost odlišuje od mých vrstevníků, kteří mluví rychle, ale často nesrozumitelně,“ pochlubila se Anička.

Uvidíme, kam mladou nadějnou influencerku osud zavede, Munzarová má však jasno v jedné věci: „Rozhodně víme, že to nebude obor matematika, fyzika či chemie, a ten zbytek se ukáže.“

Bára Munzarová (49) před novou rolí: Operace ramene!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ejvm1712
12. 4. 2022 • 18:01

Takže mladá celý dny sedí u PC a dělá exkrement 💩

antonuis.j
12. 4. 2022 • 17:43

😬🙄Mně se ta holka nelíbí. Případá mi jak Brežněv křížený s Marfušou, hodně drsný ksicht, a působí hodně nesympaticky. 👎👎To její mamka Bára je jinačí kočka, zrovna tak babička byla krásná, tahle teda fakt ne ani omylem. 🙄

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.