Munzarové objev po smrti táty: HERCUV VZKAZ ZE ZÁHROBÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Munzarové objev po smrti táty: VZKAZ ZE ZÁHROBÍ

Bára Munzarová a tatínek Luděk Munzar
Bára Munzarová a tatínek Luděk Munzar (Profimedia.cz)

Ačkoli je rodina Munzarových plná zvučných jmen, svoje soukromí si bedlivě střeží. Jak jde ale o oblíbené brázdění krajiny karavanem, které herečce připomíná dětství, je Bára Munzarová (49) ochotná udělat výjimku. 

Štábu Blanky Kubíkové ukázala nejen nablýskaného miláčka, kterým s manželem Martinem Trnavským (51) jezdí po světě, ale i svůj dům, v jehož základech našla osobní vzkaz od Luďka Munzara (†85).

Preiss znovu v léčebně! A kam zmizela Munzarová po pohřbu otce?

Video se připravuje ...

O tom, že se na jejich pozemku ukrývá poklad od táty nikdo nevěděl. Objevila jej až souhra náhod, kdy dům procházel poměrně rozsáhlou rekonstrukcí, a to rok po jeho smrti. 

„Vzkaz jsme objevili pod vestavěnou skříní a řemeslníkům se podařilo zachovat ho, “ vysvětlila Bára. Stálo na něm:„Janě (herečce Janě Hlavcáčové, pozn.red.:) a dětem Terezce a Barunce, táta". Vzkaz vyrytý v zaschlém betonu coby jakémsi zákládním kameni domu nechala Bára zrenovovat a nyní připomíná jeho památku pod jeho oblíbeným stromem v zahradě. 

Bára Munzarová a Martin Trnavský odcházejí z pohřební služby



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.