Z toho mrazí! Borhyová na seznamu šíleného střelce Dvořáka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z toho mrazí! Borhyová na seznamu šíleného střelce Dvořáka?

Lucie Borhyová se prsila u moře
Lucie Borhyová se prsila u moře (Instagram, archiv)

Z dostupných informací vychází najevo, že kdo seniorovi, který v uplynulých dnech naplno zaměstnal pražskou zásahovku, „zkřížil vlas na hlavě", ten musel jít z kola ven. Znelíbila se mu snad i slavná moderátorka?

Jiří Dvořák (66) je podezřelý z toho, že včera zastřelil zaměstnankyni pražského Úřadu práce, bývalou kolegyni poleptal kyselinou, u dveří svého bytu nastražil rozbušku. Jenže na jeho slova podle webu Expres.cz možná nezapomene ani oblíbená hvězda TV Nova. Před rokem o ní totiž promluvil v rozhovoru pro idnes.cz.

Nebezpečná cesta Jiřího Dvořáka začala před několika lety v prostorách společnosti Aero Vodochody, kde byl zaměstnán na technické pozici. Právě tam se měl zamilovat do své kolegyně, která jeho city ale neopětovala. Ze zhrzeného kolegy se tak prý stal stalker. Když mu pak neprodloužili smlouvu, obviňoval z toho právě tuto ženu. Tedy ji potrestal tak, že na ni měl vychrstnout kyselinu.

Video ze zatýkání muže podezřelého z vraždy pracovnice úřadu práce

Video se připravuje ...

O tom, jak se postavil ke svému propuštění z práce, mluvil před rokem i s reportérem idnes.cz. Překvapivě padlo i jméno Lucie Borhyové. „Byl jsem nařčený z toho, že ji sleduju po fabrice. A to potom, co jsem jí v tom mailu jasně napsal, že nemám zájem a že to skončilo,“ popsal Dvořák pronásledování své kolegyně z Aera Vodochody.

„Byl jsem do ní zamilovaný, samozřejmě,“ vyznal se ze svých citů. Předtím ale tvrdil, že žena, kterou poleptal kyselinou, měla naopak uhánět jeho. Pak přišla zmínka o Borhyové. „Ovšem já můžu být zamilovaný do Lucie Borhyové, psát jí dopisy a nic se nestane,“ překvapil Dvořák dle webu Expres.cz a doplnil, proč se nehodlá vzdát: „Oni si mysleli, že stáhnu ocas a odplazím se do kouta. Nejsem fackovací panák. To může být já proti zbytku světa. A do toho půjdu. Paní X má u mě otevřený účet a jednou jí ho sečtu,“ hrozil. A protože vzal opravdu pomstu do vlastních rukou, čeká teď v cele předběžného zadržení na rozhodnutí soudu o uvalení vazby.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jochen84
1. 7. 2021 • 13:10

To by měl pak co dočínění se mnou. Vzal by mě ispiraci v honitbě,protože Lucie je bohyně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.