Hvězda Byl jednou jeden polda Sypal: Zachránila ho starožitnost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Byl jednou jeden polda Jaroslav Sypal: Zachránila ho starožitnost

Jaroslav Sypal hledá způsoby, jak si udělat radost během pandemie koronaviru. Koupil si v antiku komodu.
Jaroslav Sypal hledá způsoby, jak si udělat radost během pandemie koronaviru. Koupil si v antiku komodu. (facebook / archiv )

S pandemií koronaviru a opatřeními proti ní se každý vyrovnává po svém. Jaroslava Sypala (62) známého jako majora Hrubce ze série filmů Byl jednou jeden polda uchránila od návštěvy psychiatra jeho optimistická povaha a jeden konkrétní krok, který se rozhodl učinit.

„Doba je zlá. Aby člověk neskončil v péči doktora Chocholouška a neužíval si třikrát denně skotských střiků, musí si občas udělat radost,“ má jasno herec, hledá způsoby, jak si udělat radost během pandemie koronaviru.

Jaroslav Sypal po covidu: Bylo to příšerné, žena se loučila se životem

Video se připravuje ...

Koupil si v Antiku komodu. „Uviděl jsem na stránkách jednoho Antiku tuhle komodu z měšťanského domu z roku 1910. Podklesla mi kolena a stejně jako Horác – v úžasném podání Miloše Kopeckého ve filmu Limonádový Joe, když poprvé spatřil krásnou Winnifred – jsem zvolal: Musí být mou! A je,“ převyprávěl známý komik s humorem sobě vlastním, jak si pomocí malé radosti udržuje dobrou náladu a pozitivní mysl.

Jaroslav Sypal o seznámení s manželkou: "Musel jsem počkat na souhlas Adiny"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.