Studená sprcha pro Zacha! »Podpáskovka« od Dvořáka z Anděla Páně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Studená sprcha pro Zacha! »Podpáskovka« od Dvořáka z Anděla Páně?

Jiří Dvořák vyfoukl kšeft Romanu Zachovi
Jiří Dvořák vyfoukl kšeft Romanu Zachovi (Foto: M. Pátek, D. Kundrát)

Něco podobného se už stalo Daliborovi Gondíkovi a Aleši Hámovi. Teď je tu další herecká dvojice, která si možná aktuálně nemůže přijít na jméno. Jiří Dvořák (54) totiž dostal od ČT nabídku na natočení cestopisu z Indie. Jenže podle webu Blesk.cz tu stejnou měl dostat už dříve i Roman Zach (47). Proto už z prací logicky počítal!

Už loni natočila ČT cestopisný dokument o Indonésii, ve kterém Zach figuroval. Pořad s názvem Hledání ztracených světů měl úspěch a z toho důvodu prý vedení Kavčích hor dávalo herci a moderátorovi naději, že bude i u pokračování. Ten se navíc těšil. „Strašně tam chci. V té práci chci pokračovat,“ tvrdil ještě v nedávném rozhovoru pro Blesk Zach.

Takhle čerta Uriáše neznáte: Jiří Dvořák se v novém filmu změnil v nehorázného narcise

Video se připravuje ...

Jenže pak přišla ledová sprcha. „V březnu jsem tam chtěl vycestovat polopracovně i s rodinou, ještě jsem myslel, že to stihnu, když bude synovi Prokopovi patnáct. Pak se mu asi s námi už nebude chtít. Chtěl jsem tam prozkoumat dva nové ostrovy, připravit se na to pokračování,“ popsal s tím, že koronakrize mu v tom zabránila. Produkce pořadu mezitím ale změnila plán a vybrala si jiného průvodce. Jiřího Dvořáka, který donedávna zářil coby detektiv David v seriálu Hlava Medúzy. A to vážně zabolí!

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.