3 nevěsty a 1 ženich! V Ulici a Sestřičkách bude veselo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

3 nevěsty a 1 ženich! V Ulici a Sestřičkách budou znít svatební zvony

Dvě nevěsty v Ulici! Marie a Jolana se berou
Dvě nevěsty v Ulici! Marie a Jolana se berou (tv nova)

A bude svatba, vlastně dvě! V nekonečném nováckém seriálu Ulice uzavřou dnes večer registrované partnerství dvě nevěsty v podání Jitky Smutné (69) a Miluše Šplechtové (63). O týden později si pak v závěrečném díle primáckého seriálu Sestřičky řeknou »ano« Kristýna Frejová (49) s Romanem Zachem (48).

Pro Frejovou to byla vůbec první veselka v jejím životě. „Ani před kamerou, ani v životě jsem svatbu neměla. Já bych se jí ale nebránila, možné je všechno,“ nechala se slyšet doktorka Ema Vlčková. To představitel doktora Rasputina má bohatší zkušenosti. „Před kamerou jsem se ženil asi čtyřikrát a ani jednou nejsem rozvedený. Manželka ze svatby neměla úplně radost, ale řekl jsem jí, že je to moje práce,“ přiznal Zach s úsměvem.

Tento týden v Ulici: Těšte se na svatbu!

Video se připravuje ...

Zatímco na doktorskou svatbu si diváci budou muset počkat do příští středy, v seriálu Ulice uzavřou už dnes večer registrované partnerství Marie (Smutná) a Jolana (Šplechtová). Jak toto netradiční manželství ustojí především Mariin bratr v podání Rudolfa Hrušínského ml. (74), můžete sledovat od 18.25 na Nově.

Dojemný konec Sabiny Laurinové v Sestřičkách už dnes. Smrt své postavy oplakala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.