Nepochopitelné! Bohdalová si zahrává s ohněm | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nepochopitelné! Bohdalová si zahrává s ohněm

Jiřina Bohdalová (90) nez roušky a v objetí
Jiřina Bohdalová (90) nez roušky a v objetí (Foto: Martin Hykl, ČT)

Bez ochrany i bez ochranky. Jiřinka si vyrazila na představení novinek České televize do krásných prostor Dominikánského kláštěra v Praze sama, bez roušky i respirátoru. Nezahrává si?

Nesmrtelná teta Jiřina Bohdalová oslavila úctyhodných 90 let. A je důkazem, že věk je jen číslo! V těchto dnech například zahajuje přípravy zábavné show, která populaci dovede do nového roku 2022. A nebude sama! Objeví se v ní například i Marek Eben nebo Bolek Polívka

Jiřina Bohdalová točí dokument o svém životě: 90 minut pravdy!

Video se připravuje ...

Ovšem mnozí přítomní podotkli, že by neuškodilo, kdyby na sebe dávala větší pozor. Je to totiž jen pár dní, co Bohdalová rušila svou účast ve StarDance, poté, co ji indisponovala reakce na třetí dávku očkování. 

Jiřina už dříve Blesku přiznala navíc dýchací potíže. „Mám malou rozedmu plic. Ale mám na to nejlepší doktorku! To mi dokonce vzkázal ošetřující lékař Karla Gotta, že se o mě nemůže starat nikdo lepší,“ svěřila se.

Protože natáčení silvestrovské estrády nemůže nic ohrozit, přispěchal Jiřině na pomoc generální ředitel ČT  Petr Dvořák (57) a respirátor jí poskytl. 

Jiřina Bohdalová pokřtila knihu: Svou prořízlou pusu jsem měla raději zavřít!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.