Bohdalová v nejistotě! Řekli mi, že něco dostanu, ale ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bohdalová v nejistotě! Řekli mi, že něco dostanu, ale ...

„Bohdalka“ a Zeman jsou už několik let přátelé.
„Bohdalka“ a Zeman jsou už několik let přátelé. (Blesk – Petr Novotný, Mária Rušinová)

Vzhledem k chatrnému zdraví prezidenta Miloše Zemana (77) bude letošní předávání státních vyznamenání 28. října nejspíš odloženo. Navrhovaní "medailsté" tak budou mít smůlu podruhé, neboť loni byl slavnostní akt zrušen zase kvůli pandemii covidu.

„Řekli mi jen, že něco dostanu, ale žádné podrobnosti. Oznámili pouze, že mi dají vědět, ale dosud žádné instrukce nepřišly,“ prozradila Jiřina Bohdalová (90) MF Dnes. Legendární herečka přitom od Zemana dostala již v roce 2013 medaili Za zásluhy I. stupně, příští týden v čtvrtek jí pak mělo na dekoltu přistát dokonce vyznamenání nejvyšší a to Řád bílého lva I. třídy!

Blesk Podcast: Nesmrtelnou tetu dostala na míru. Bohdalová si za ni odnesla cenu

Video se připravuje ...

„Přejme si, aby svátek 28. října byl svátek národní hrdosti. Hrdosti, která je vytvářena všemi těmi, kdo pomáhají našemu národu k lepšímu životu. Přejme si, aby to byl svátek nás všech, a budu se těšit, že za jeden rok se opět setkáme ve Vladislavském sále Pražského hradu. Na shledanou v lepších časech," přitom ještě vloni na podzim doufal v projevu k svátku založení Československa Zeman.

Jiřina Bohdalová točí dokument o svém životě: 90 minut pravdy!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.