Ewa Farna a Miloš Zeman: Slova plná znechucení a vzteku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ewa Farna a Miloš Zeman: Slova plná znechucení a vzteku!

Ewa Farna
Ewa Farna (archiv)

Ačkoli je známo, že zpěvačka Ewa Farna (28) s prezidentem Milošem Zemanem (77) nesympatizuje, co se politiky jako takové týče, nepředstavuje to pro ni validní argument, když přijde na prezidentovo zdraví. V takovém případě má jasně vytyčené hranice. Slušnost nade vše.

Velká pozornost je v těchto dnech věnovaná českému prezidentovi, který se na doporučení jeho ošetřujícího lékaře navrátil do střešovické nemocnice. Lidé by tak podle česko-polské zpěvačky měli stále myslet na pravidla slušného chování a ke staršímu člověku, jehož sužují zdravotní potíže, přistupovat s respektem.

Zeman v nemocnici: Ivana Zemanová a prezidentova dcera Kateřina opouští ÚVN

Video se připravuje ...

S ohledem na nedávné události spojené s prezidentovým převozem do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích, během něhož byl Miloš Zeman několikrát zvěčněn fotografy v téměř bezvládném stavu, se zpěvačka Ewa Farna rozhodla apelovat na veřejnost, která je, ostatně jako pokaždé v případě Miloše Zemana, rozdělena, a podle toho na tyto fotografie (a jejich samotný vznik) také reagovala.

„Potřebuji se s vámi podělit o své nehudební naštvání. Koukala jsem na zprávy po volbách, protože mě to zajímalo, a vykoukne na mě téměř bezvládné tělo Miloše Zemana, když mu někdo podepírá hlavu a převáží ho ze sanitky do nemocnice. Docela mě to vytočilo a přijde mi to moc,“ cituje zpěvačku web eXtra.cz. „To je tak nedůstojné od lidí. Jestli požadujeme nějakou důstojnost my po vládcích, tak se tak sakra chovejme taky a nefoťme hyenicky pána před osmdesátkou na nemocničním lůžku," pokračovala rozhořčená Ewa Farna.

Maminka roku 2021

Video se připravuje ...

Jak sama v příspěvku přiznala, není příznivcem Miloše Zemana jako prezidenta, ale ke staršímu člověku, který na tom není po fyzické stránce nejlépe, by se podle ní mělo přistupovat s úctou, a to především ve chvílích, kdy takový člověk není v pozici, v níž by se mohl jakkoli bránit, jako tomu bylo při prezidentově převozu na JIP.



Přečtěte si
jarmilah
13. 10. 2021 • 09:22

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.