FARNA V SLZÁCH: Manžel jí dal kopačky!?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

FARNA V SLZÁCH: Manžel jí dal kopačky!?!

Manželé Martin Chobot a Ewa Farna
Manželé Martin Chobot a Ewa Farna (Instagram)

Nebylo to rozhodnutí z minuty na minutu, ale nakonec zpěvaččin manžel dospěl k tomu, že částečně odejde z Ewina života – toho hudebního. Po dvanácti letech Martin Chobot (32) opouští kapelu své manželky.

Že není pro pár zdravé, aby se partneři vídali doma i na pracovišti, nebrali Ewa s Martinem v potaz. Však jim to takto klapalo dlouhých dvanáct let! Navíc se díky práci dali dohromady a počali spolu syna Artura. Bohužel se v případě kytaristy na scéně objevil syndrom vyhoření, jak naznačil ve svém prohlášení, a tak nastal čas jít dál.

„Po dlouhém rozhodování jsem dospěl k závěru, že s koncem roku ukončím své působení v kapele. Cítím, že jsem za těch dvanáct let kapele dal, co jsem mohl, a ona mně to nejdůležitější, a to rodinu. Někde po cestě jsem ale tak trochu poztrácel radost z koncertování a považuji za důležité ji znovu v sobě najít, abych si mohl zase upřímně užívat svou přítomnost na pódiu. Moc všem děkuji za příležitost v této kapele hrát a za vaši přízeň,“ vzkázal Martin Chobot přes svou manželku.

Auta na náplavce 2021: Rozhovor s Ewou Farnou

Video se připravuje ...

Ewa svého manžela v rozhodnutí podpořila. Ostatně nemusí být přeci všem dnům konec. V tuto chvíli ovšem přestávají být kolegy a budou »pouze« manželi. „Za sebe přidávám, že to, že se můj muž takto rozhodl, naprosto respektuji a budu i nadále při něm stát. Děkuji, lásko, za nádherné společné roky na pódiu,“ dodala Ewa.

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Xantypa
29. 11. 2021 • 11:11

To, že o Ewě psala média nelichotivě, je daň za úspěch. Jinak šikanu zažívá každý člověk: ve škole, v zaměstnání, v rodině, šikana je všude pro každého člověka, tak proč by se měla vyhnout celebritám...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.