Farna dojatá k slzám! Vzkaz 9-leté fanynky dostal Ewu do kolen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Farna dojatá k slzám! Vzkaz 9-leté fanynky dostal Ewu do kolen

Ewa v písni Tělo
Ewa v písni Tělo (Eva Farna)

S písní Tělo zasáhla zpěvačka Ewa Farna (27) mnohá srdce. Se svým singlem dokonce dobyla i New York a klip viděly již dva miliony fanoušků. Ačkoli jsou tato fakta velkými úspěchy v kariéře zpěvačky, nejdůležitější je pro ni odezva žen, kterých se klip týká. A o jeden takový příběh se podělila.

Nejedná se pouze o hudební hit, samotné poslání písničky je v tomto případě tím nejklíčovějším elementem. Díky zpěvačce totiž ženy i dospívající dívky lépe bojují se svými nedostatky, které jim ubírají sebevědomí. „Chodí mi krásné zprávy. Napsala mi třeba paní, která má devítiletou dceru, co se tři roky nemohla smířit s jizvou, styděla se obléknout do plavek,“ cituje zpěvačku web Expres.cz. „Poslední tři dny si ta holčička sjíždí moji písničku stále dokola, hladí si jizvu a říká, že je na ni pyšná,“ přiznala Farna.

Že má píseň i klipem velký úspěch, dokazují ticíse zpráv, které Ewa neustále obdržuje. A vidět na vlastní oči, jak jedna skladba hýbe osudy, musí být pro zpěvačku, která se dříve sama potýkala s nedostatkem sebevědomí, skutečným zadostiučiněním.

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York

Video se připravuje ...

„Miluju číst vaše příběhy a vědět, jak ten song s vámi rezonuje. Nestíhám všechny zprávy, tak je klidně zanechte ještě tady v komentářích,“ promluvila k fanouškům Ewa Farna, jež si nyní dopřává zasloužený odpočinek na jihu Evropy. Návratu se ovšem nebojí, ba naopak. Její koncerty budou letos pro fanoušky obzvláště lákavé. „Kdo má rád víno, ženy a zpěv, tak všechno tohle se skloubí na mých koncertech na vinicích!“ zvala zpěvačka fanoušky na společná setkání, která se ponesou ve velmi příjemném duchu.

Ewa Farna s písní Tělo mění životy! 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.