Tajemství Ewy Farne vyzrazeno! Tenhle fašák byl jejím ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Tajemství Ewy Farne vyzrazeno! Tenhle fešák byl jejím ...

Ewa přiznala, že byla zakoukaná do Vojty Kotka!
Ewa přiznala, že byla zakoukaná do Vojty Kotka! (Dieta/ Lucie Robinson, instagram.com )

I známé tváře mají své platonické lásky. Jinak tomu není ani u zpěvačky Ewy Farne (27), která byla ve vědomostní show Máme rádi Česko donucena kápnout božskou. Jejím idolem z dob, kdy byla teenagerkou, byl totiž jeden z kapitánů soutěže!

Ačkoli je zpěvačka Ewa Farna šťastně vdaná, nestyděla se přiznat barvu a dát za pravdu kapitánovi a svému dětskému idolu, herci Vojtu Kotkovi. Ten ji totiž okamžitě naprášil během představování svého týmu, a zpěvačka tak neměla jinou možnost než jít s pravdou ven.

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York

Video se připravuje ...

„Vynikající zpěvačka, která mi nedávno prozradila, že mě jako malá měla v pokojíčku na plakátu, a pak si vzala člověka, který vypadá úplně stejně jako já,“ představil svou spoluhráčku Vojta Kotek. Na toto zjištění neváhal okamžitě zareagovat moderátor soutěže Libor Bouček: „Co tě k tomu dovedlo, že jsi ho měla v pokojíčku?“ zajímalo ho.

Kdo by očekával, že se zpěvačka začne červenat studem, má se na omylu. Ba co víc, neváhala tento fakt ještě trochu okořenit. „No ale fakt, to není kec, to je pravda. Já ho tam mám dodneška,“ přiznala Ewa Farna, jak informoval web zeny.iprima.cz. A co si o své obdivovatelce myslel Vojta Kotek? Nebál se si ze zpěvačky trochu vystřelit. „Já jsem to nevěděl. Kdybych to tušil, tak jsi mohla bejt šťastná,“ dodal odvážně, ovšem s humorem Vojta.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.