Utahaný Kotek v opojení alkoholu: Chtěl se na všechno vykašlat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Utahaný Kotek v opojení alkoholu: Chtěl se na všechno vykašlat?

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka.
Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka. (FTV Prima)

Sympaťák Vojta Kotek (34) před nedávnem úspěšně dotočil oblíbený seriál Marie Terezie. Ve snímku hrál krále Františka Štěpána, a jak sám pronesl, role ho obohatila.  Mělo to ale i své nevýhody.

Herec Vojta Kotek (34) herectví miluje a pro roli dokáže obětovat skutečně dost. Proto když mu byla nabídnuta role krále v seriálu Marie Terezie, neváhal ani minutu. „Jsem rád, že jsem se v seriálu udržel a že jsem s Františkem mohl prožít celý jeho pozoruhodný život. Nikdy ale nebylo jisté, jestli to tak opravdu dopadne. Jestli se budeme k sobě s hereckou kolegyní hodit,“ pronesl herec pro web Expres.cz

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...

Nejvíc ho štval čas, který musel trávit v maskérně. Mnohdy tam totiž proseděl několik hodin. „Bylo to náročné, ta maska se nedá opakovat, na každý den se dělá od začátku do konce nová. Druhý den se dělá zase znovu. Proces trval tři až čtyři hodiny v maskérně, potom hodina sundavání,“ svěřil se Kotek. Nicméně, kousky masky byly alkoholové. Čas od času Vojtu tak omámily, že si dokonce v maskérském křesle schrupnul.

Einstein: Vojtěch Kotek do toho skočí po hlavě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.