Herec Vojta Kotek (34): Poprvé v roli slizouna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herec Vojta Kotek (34): Poprvé v roli slizouna

Vojta Kotek jako guru Jára.
Vojta Kotek jako guru Jára. (foto YouTube)

Případy a příběhy podle skutečných událostí diváci milují. Na kanále Voyo to ukázal Případ Roubal a hned na něj navazuje další aféra, která se týkala velkého množství žen. Skandální, sexuální, přesto pro mnohé přitažlivá. Guru už má za sebou dva ze tří dílů a »slizouna« tu hraje Vojta Kotek (34).

Až tři tisíce žen mohly projít rukama Jaroslava Dobeše (51) alias guru Járy. Tvářil se jako lidumil, spasitel, který mladým ženám pomůže zbavit se traumat z minulých vztahů. Spolu se svou asistentkou Barborou Pláškovou je připravil na rituál odháčkování. Uvěřily, že jim to pomůže. Nechal je vypít omamný nápoj, dostat je v rámci lekcí jógy do stavu, kdy nekladly odpor, a v příhodné chvíli přišel a konal. Sexuálním aktem je měl uvolnit, uzdravit. Nazývaly ho nadsamec Óm. Tvrdil, že jde o tantru, duchovní praktiku, pomoc. Šlo mu ale jen o sex.

Víte, že…

…guru Jára si své oběti pečlivě vybíral? Dělil je do skupin dle věku. Mladší do 26 let musely být blondýny s modrýma očima a vysokou inteligencí.

Pečlivě vybraným dívkám (do takzvané školy Poetrie) Dobeš tvrdil, že háčky, které v nich zanechali bývalí sexuální partneři, jim způsobují nejrůznější problémy – a jen on je jich může zbavit. Zjevně byl přesvědčivý, některé na jeho rituál chodily opakovaně. Nakonec se jich ale našlo pár, které ho obvinily ze znásilnění. Následovala dlouhá kauza, která stále není u konce.

Trailer ke kriminální minisérii GURU

Video se připravuje ...

Roubal versus Dobeš

Už sedm let jsou dnes Dobeš s Pláškovou v imigračním detenčním ústavu ve filipínské Manile, přitom snížený trest, který u nás nakonec dostali, by si už dávno odseděli. Z původních deseti let ho soud snížil na 5,5 roku. Jejich případem, který Českem otřásl, se začali zabývat scenáristé a na základě spisů a výslechů napsali trojdílnou minisérii Guru. První, na koho si vzpomněli, byl Vojta Kotek. Paradoxně. Záporáka ještě nehrál.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...

Podobní jako Hynek Čermák s Ivanem Roubalem si sice nejsou, hraje výhradně klaďase, tady si ale střihl jednoznačně zápornou postavu, dokonce pochyboval, zda ji má vzít! Kvůli větší démoničnosti nosil při natáčení hnědé kontaktní čočky. „V rámci přípravy jsem měl možnost nahlédnout do výpovědí obětí sexuálního násilí a rozsudků několika případů. O to mrazivější herecká zkušenost to pro mě je. Zpočátku jsem se musel vědomě nastavit tak, abych si práci netahal z natáčení domů a od postavy se vždy včas odpojil,“ prohlásil herec. Chvíli mu trvalo, než se s rolí naučil pracovat.



Přečtěte si
Eva Korotvičková
23. 1. 2022 • 12:13

Od největšího krasavce tak na to by asi byly fronty.Slizouna si představuji jako někoho,kdo se jaksi nechytá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.