Velkorysá Saskia Burešová z Kalendária: Odpustila Kotkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velkorysá Saskia Burešová z Kalendária: Odpustila Kotkovi

Nečekaný přešlap Vojty Kotka: Urazil Saskii Burešovou! Bylo to moc i na Prachaře
Nečekaný přešlap Vojty Kotka: Urazil Saskii Burešovou! Bylo to moc i na Prachaře (Foto FTV Prima, ČT)

Zachovala se jako pravá dáma! Hlasatelka a moderátorka Saskia Burešová (75) si z toho, že ji Vojtěch Kotek (34) v primáckém pořadu Máme rádi Česko označil jako příslušnici translidí, nic nedělá. „S Vojtou se znám. Zavolala jsem mu,“ prozradila deníku Aha! moderátorka Kalendária.

Chtěla hlavně vědět, proč k podivnému urážlivému označení vůbec došlo. „Potěšilo mě už to, že Vojta hned zvedl telefon. Samozřejmě musel tušit, proč volám,“ popsala situaci Saskia.

Neví, proč to řekl

Právě Kotkovo vyjádření vůči ní bylo už několik dní jako pouták na pořad na internetu. „Přiznal, že opravdu neví, proč to řekl. Bylo to navíc vytržené z kontextu,“ prozradila Aha! Burešová. Kotek se velice omlouval a jako gentleman chtěl své pokání podpořit pořádnou kyticí. A protože o Saskii mluvil před kamerou a slyšely to stovky tisíc diváků, využil příležitosti, která se jako zázrakem naskytla.

Vojta Kotek o dvojroli v novém filmu Jana Svěráka Betlémské světlo

Video se připravuje ...

Pokání před kamerou

Saskia totiž točí zrovna příští týden na Primě pořad Inkognito. Charismatický představitel Františka Štěpána Lotrinského z úspěšné série Marie Terezie se jí tak omluví veřejně a kytici předá před kamerou. „Tím to považuju za uzavřené,“ řekla k tomu Burešová spokojeně.

Co vlastně zaznělo

Vojtovi Kotkovi vyklouzlo při natáčení z pusy toto: „Je to lehce nekorektní, co teď řeknu, ale skutečně se to stalo. Můj známý měl na návštěvě před šesti, sedmi lety kamaráda z Ameriky. A viděl u nás v televizi nějaký pořad, který moderovala Saskia Burešová. A řekl tomu mému kamarádovi neuvěřitelnou věc. Že nechápe, jak je možné, že Česká republika je takhle dopředu před Amerikou. Že u nás tady v Česku moderují pořady translidi!“

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5575077
11. 4. 2022 • 22:43

A co jsi tedy potom ty... Ty neurážíš veřejně jiné lidi?

defakto
12. 3. 2022 • 10:36

... Kotek je blb , chtěl se předvést údajně " vtipnou " příhodou a přitom urazil dámu která si to vůbec nezasloužila.. Bavil se na tom jenom on sám a ten další zmetek Prachař , ostatním to tak vtipné nepřišlo.
Chtělo by to vrazit jim oběma pár facek , aby sestoupily z pozice nadlidí , kteří si mohou dovolit veřejně urážet jiné lidi .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.