Voldánová bez servítků: Kamera je nemilosrdná, přidává kila i roky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Voldánová bez servítků: Kamera je nemilosrdná, přidává kila i roky

Pohřeb Andrey Majstorovičové: Jolana Voldánová vlevo
Pohřeb Andrey Majstorovičové: Jolana Voldánová vlevo (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER)

„Proč jsem odešla z pozice, ze které se normálně neodchází? Jak bych to jen řekla. Byla jsem v televizi 20 let, z toho 18 jsem moderovala Události, živé přenosy. Byla jsem u všech důležitých záležitostí, které nás nějak formovaly a které jsou součástí našich moderních dějin," zamýšlí se Jolana Voldánová (54).

„A jednou jsem si ve studiu řekla: Ježíši Kriste, je mi 43, jak dlouho tady budu ještě stát? Dalších 10 nebo 15 let? To budu v přímém přenosu sledovat, a všichni se mnou, jak stárnu? Kamera je nemilosrdná, přidává vám kila i roky. A navíc jsem měla ohromnou chuť vyzkoušet tisíc jiných věcí. Chtěla jsem si svůj život řídit sama. Navíc mě děsilo, jak mám na své děti stále míň a míň času. Synovi tehdy bylo nějakých třináct a dceři sedm. Už to byli parťáci a já s nimi byla méně, než bych si přála a než by potřebovali," odhaluje odvrácenou tvář televizní slávy Jolana Voldánová, která je od června 2023 ředitelkou Nadace Charty 77.

Jolana Voldánová: Proč odešla z ČT a není herečkou? Dnes v 7 pádech!

Video se připravuje ...

„Byla náročná pracovní období, například volby, kdy jsem doma skoro nebyla. Ale i když bylo volněji, vídala jsem děti ráno u snídaně a domů přijížděla v deset, kdy už většinou spaly. Říkala jsem si, proboha, vždyť je vídám jen o víkendech, a někdy ani to ne! A když mi pak syn začal psát lístečky, že by se mnou potřeboval mluvit, a já koukala do diáře a nevěděla, kdy na něj budu mít čas. Tak jsem si řekla: A dost, takhle to dál nepůjde!" obhajuje odchod z obrazovky někdejší hvězda televizního zpravodajství na webu Pro ženy.cz.

Jolana Voldánová: Pořídila jsem si motorku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Komárková
14. 11. 2023 • 22:13

Jolanko běž dělat někde do montovny na tři směny a tam omládneš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.