Vdova po scénáristovi Jaroslavu Dietlovi (†56): Randí s kolouškem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vdova po scénáristovi Jaroslavu Dietlovi (†56): Randí s kolouškem!

Král seriálů Dietl (†56) by slavil »90«: Vdova mu poslala vzkaz do nebe!
Král seriálů Dietl (†56) by slavil »90«: Vdova mu poslala vzkaz do nebe! (Dana Kolářová, archiv)

Krále českých seriálů vystřídal král kontrabasistů. Vdova po scenáristovi seriálu Nemocnice na kraji města Jaroslavu Dietlovi (†56) je už nějaký řas zamilovaná do jazzového hudebníka Miroslava Vitouše (74). Bývalá hlasatelka Magdalena Dietlová (77), ale až teď popsala, jak proběhlo jejich seznámení, a nyní už u ní Vitouš střídavě žije.

Magdalena je nadšenou cestovatelkou a kdykoliv může, tak vyrazí do světa. Před lety se vydala do Thajska, aniž by tušila, že jí náhoda do cesty přivede lásku. „Svého současného přítele jsem potkala v Andanamském moři, byla to čirá náhoda potkat Čecha na malém ostrůvku, kde se ocitnete omylem. Dodnes to nechápeme,“ rozpovídala se v pořadu Českého rozhlasu bývalá hlasatelka.

Osamocený Frej bojuje o srdce ex! A vítězka MasterChef o chladných vztazích

Video se připravuje ...

Oslovení před WC

„Upoutal mě tím, že tam seděl sám u stolečku. Říkala jsem si, toho člověka jako bych už někde potkala, a známí říkali, že mluví česky. Šla jsem na toaletu okolo toho jeho stolečku, a opravdu neoslovuji muže ve svém životě, ale tam jako by mě něco píchlo, otočila jsem se na něj a řekla, vy mluvíte česky? A on, že ano. Když jsem se vracela, tak mi říká: Posaďte se ke mně,“ popisuje jejich první setkání Dietlová, která si k neznámému muži přisedla. „Představil se mi, že se jmenuje Miroslav Vitouš a je tady na dovolené. Hlavou mi prolétlo, že jsme kdysi v Xantypě psali o Alanu Vitoušovi, a ukázalo se, že je to jeho brácha,“ dodala se smíchem Magdalena.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (27.3.2022)

Medailonek: Magdalena Dietlová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
29. 3. 2022 • 06:48

Ano vše bylo řečeno seznámila se na WC ta madame!

mbmb
28. 3. 2022 • 06:16

Mord- primitivecek ,napadá diskutující vždy.Opravdu nulové pitomosti zvracel za veliké peníze ten děda.Vdova říká že má dodnes peníze za tu hrůzu ,ale ji je to fuk. Vždy promyslene $ v ocich

mord
27. 3. 2022 • 23:41

mbmb zase už zvracís pitomosti ty stará závistiva nulo?

mbmb
27. 3. 2022 • 17:30

Illene- nevím jak vám ,je to mazaný diblik co miluje peníze.Nyni vypadá jak příbuzná Bubílková stejný uces...Asi milujete z nostalgie KSČ a tu podkulturu. Nyní ještě horsi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.