Ladislav Frej po kolapsu: ZÁVAŽNÉ NÁSLEDKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ladislav Frej po kolapsu: ZÁVAŽNÉ NÁSLEDKY

Ladislav Frej (80) po propuštění z IKEMu: Nemůže hrát? Odpískal divadlo se Stašovou!
Ladislav Frej (80) po propuštění z IKEMu: Nemůže hrát? Odpískal divadlo se Stašovou! (Karel Kopáč, Daniel Černovský)

Podivné nemocniční manévry prozatím skončily. Po deseti dnech Ladislava Freje (80) lékaři z IKEM po kolapsu propustili domů. Vyhráno ale představitel »mladého« doktora Sovy z právě reprízovaného seriálu Nemocnice na kraji města ještě viditelně nemá

V pátek odřekl představení v Divadle ABC Na zlatém jezeře, kde vystupuje se Simonou Stašovou (66). „Necítím se na to,“ přiznal Frej svým blízkým. Náhradní představení se má přitom odehrát až koncem května! Hercův zatím poslední pobyt v nemocnici byl obestřen podivným tajemstvím.

Osamocený Frej bojuje o srdce ex! A vítězka MasterChef o chladných vztazích

Video se připravuje ...

„Ano, jsem v IKEM na jednotce intenzivní péče. Srdce to není, je to složitější,“ potvrdil informaci Aha! začátkem února sám Frej. A pak slabým hlasem dodal, že leží na neurologii. Toto oddělení ale v IKEM vůbec nen í, jen ambulance. Navíc hned druhý den herec ohlásil, že má migrénu. Ta určitě není příjemná, ale zase ve srovnání s případnými problémy se srdcem vypadá poněkud schůdnější. Vedle bolesti hlavy si Frej postěžoval ještě na úplně jiné potíže.

„Vystřeluje mi bolest do zad,“ prozradil. Viditelně zhubl Bylo to všechno nepochopitelně zamotané. Podle sousedů je podstatné, že herec v posledních měsících viditelně pohubl. Není tedy divu, že se ještě necítí na představení, kde prakticky nesleze z jeviště. Musí načerpat potřebné síly. V posledních letech okusil nemocnici z té druhé strany, ne jako v jeho nejslavnější roli v bílém plášti a s fonendoskopem kolem krku, ale bohužel jako pacient.

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
21. 2. 2022 • 19:05

Namyšlený ani jako mladý nebyl fešák,možná pro Galatíkovou! Lezli do zadku vrchnosti s demižony Valašské slivovice a ta jejich dcera!!! No on je nyní sklerotik neudrží text ani to ostatní.Strasny pripad

defakto
21. 2. 2022 • 10:22

... Frej nejspíš onemocněl ze samotné Stašové , která jej silou mocí tlačila do hraní i když on už o to neměl zájem . Je to prostě 80 - letý starý chlap a chce mít od všeho pokoj .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.