Frej (80) a Evelyna Steimarová: ZNOVU BOJUJE O JEJÍ SRDCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Frej (80) a jeho ex Steimarová: ZNOVU BOJUJE O JEJÍ SRDCE!

Ladislav Frej
Ladislav Frej (Tonda Tran)

Před 16 měsíci Ladislavu Frejovi (80) zemřela jeho snoubenka Gábinka, jeho třetí exmanželka Evelyna Steimarová ( 76) zase žije delší dobu sama. „Rád bych se s Evelynou spojil,“ řekl Aha! herec, který minulý pátek oslavil kulatiny. Že by chtěl obnovit vztah, který skončil před 50 lety?

„Budu ráda, když se mi ozve. Byl to fajn chlap a jsem přesvědčena, že kdyby nám vyšly děti, jsme spolu dodnes,“ reaguje na informaci Evelyna neboli pěvkyně Salsa Verde z legendárního filmu Tajemství hradu v Karpatech. „Na to, že je Láďovi osmdesát, je to pořád fešný chlap,“ chválí exmanžela Evelýna. „Měli jsme s Láďou velmi bohatý a nenudný život. Moc ráda bych si s ním teď pokecala,“ přiznává pro Aha! Steimarová. Že by se osamocení exmanželé dali znovu do kupy?

Dvě mrtvé děti

Evelyna hrála s Ladislavem v divadle v Pardubicích, kde byly v té době v angažmá Frejova tehdejší žena Gabriela Wilhelmová (†60) i budoucí čtvrtá manželka Věra Galatíková (†69). S Evelynou se prý dali dohromady hned v den, kdy Freje rozvedli s Wilhelmovou a on si to od soudu namířil přímo do divadla.

Simona Stašová v novém seriálu: Komu nedokáže odmítnout roli?

Video se připravuje ...

„Tak jsem se na něho tak podívala a řekla si: Seš už volnej, líbíš se mi, ty budeš můj! A byl...“ usmívá se Steimarová. Manželství s Frejem ale nevydrželo moc dlouho, s ročním odstupem se jim totiž narodily dvě mrtvé děti! „Pokaždé v osmém měsíci těhotenství. Byly už vyvinuté a bylo to hodně zlé a bolestivé. Šli jsme okamžitě od sebe,“ vzpomíná na traumatizující okamžiky herečka, která se s Frejem dohodla na rozvodu.

Rh faktor...

„Chápal to. Já strašně moc toužila po dětech. Měli jsme špatný Rh faktor, problémy s krví, nebyli jsme kompatibilní. Ještě že se nám ty děti nenarodily živé, mohly by být úplně dementní!“ děsí se dodnes Steimarová, která tenkrát okamžitě odešla do Prahy. A tam, ještě než se stihla rozvést s Frejem, otěhotněla s textařem Zdeňkem Rytířem (†69). A Frej? Ten se vrátil ke Galatíkové, se kterou už jednou pletky měl a ukončil je právě kvůli Steimarové. Když se pak s Evelynou potkali za nějaký čas v Praze, čekalo ho překvapení. „Já nevěřil svým očím, Evelyna byla těhotná!“ popisoval herec, jemuž se ovšem ohledně dětí také zadařilo, Věra Galatíková mu porodila dceru, dnes herečku Kristýnu (50), a syna Ladislava (48).

Lži ve Stardance a hrozí Maraiovi konec? A šokující diagnóza Kačera

Video se připravuje ...

Test DNA

Protože ale tehdy nebylo stoprocentně jisté, jestli dcera, kterou čeká Evelyna, není jeho, Frej pro jistotu podstoupil zkoušku otcovství. Ta ukázala, že tatínkem herečky Venduly (49) Prager Rytířové je skutečně textař. Ale ani manželství s Rytířem nevydrželo dlouho. Evelyna, jejíž první láskou byl Karel Gott (†80), po Rytířovi ještě žila s Josefem Somrem (87), pak se jí a Bolkovi Polívkovi (72) narodila dcera Anička (42).

Celý článek naleznete v tištěné podobě deníku Aha! (1. 12. 2021)



Přečtěte si
j.p.toman
1. 12. 2021 • 09:26

A znova to nedopadne dobře. Frej prostě neví co chce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.