Frej uložil snoubenku vedle manželky: Svým ženám nosí růže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Frej uložil snoubenku vedle manželky: Svým ženám nosí růže

Ladislav Frej pohřbil všechny své milované ženy
Ladislav Frej pohřbil všechny své milované ženy (archiv)

Dvě jeho milované ženy, manželka Věra Galatíková (†69) a snoubenka Gábina Mrkvicová(†56), odpočívají jen pár metrů od sebe. A Ladislav Frej (79) za nimi na hřbitov v pražském Motole pravidelně chodí, zapaluje svíčky a nosí květiny.

Obě milované bytosti herci vzala rakovina. Galatíková je pohřbena v hrobě ještě se svojí maminkou a Gábině, která zemřela přesně před rokem, herec pořídil samostatný hrob. „Jsem moc rád, že mi paní ze hřbitovní správy vyšla vstříc a já jsem mohl Gábi pochovat je pár metrů od Věrky,“ řekl Aha! Frej, který milovanou družku ukládal k poslednímu odpočinku v říjnu.

„Byla tam se mnou i bezvadná parta diabetiků, do které jsme s Gábinou, oba také diabetici, bezvadně zapadli. Potom jsme jeli uspořádat kar k jednomu z nich mimo Prahu, kde se nám s Gábinkou tak líbilo,“ prozradil Frej. Herec se zrovna vrátil z lázní v Jáchymově a první jeho kroky vedly na hřbitov. Oběma svým ženám zapálil svíčky a dal po jedné růži. A potom vzal Gábinina čivaváka Timoše na procházku a přitom si skočili na pivo.

Herec Frej ve strachu. Rakovina opět zaútočila! A Houdová našla v tašce kostru!

Video se připravuje ...

„Slíbil jsem Gábi, že se jí o Timoše budu vzorně starat. Tak tak činím. Už jsem mu slíbil, že pojedeme, pokud zrovna nebudu hrát, na pár výletů,“ komentoval Frej, který momentálně exceluje se Simonou Stašovou (66) ve hře Divadla ABC Na zlatém jezeře. Byla to také práce a Simona, která ho pomaloučku dostala ze ztráty družky Gábiny.

Po dvanácti letech se Frej rozhodl, že si ji vezme a v červnu minulého roku už měli stanovený pevný termín svatby. Místo svatby se ale bohužel konal Gábinin převoz do nemocnice. Čtyřikrát ženatý proslulý proutník zůstal sám a s tím, že by se po jeho boku ještě objevila žena, už nepočítá. „Ne. Už to opravdu stačilo. A za chvíli mi bude osmdesát, to by se to snad ani nehodilo,“ podotkl s úsměvem.  

Covid mezi herci, Stašová nakazila Freje! A scénář rozloučení s Menzelem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.