Báby z ledu: Frejová, Mottlová a další v mrazivé Vltavě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Báby z ledu: Herečky Frejová, Mottlová a další se nebojí koupat ve Vltavě

Barbora Mottlová
Barbora Mottlová (Foto Instagram.com)

Otužování zdar! To je heslo, kterého se drží známé české herečky a nebojí se plavat v chladných vodách Vltavy, která v tomto období dosahuje teploty okolo 13 stupňů. 

„Otužování je skvělé na imunitu, na elasticitu kůže a dlouhověkost. A taky potom máte výbornou náladu. Tak hurá na to!“ vyzývá všechny Sandra Pogodová (45), která tuto mánii odstartovala jako první.

Sandra Pogodová (45) a Nela Boudová (52): Kámošky jak hrom

Byla to Sandra, která zlanařila na otužování svou hereckou kamarádku, a od té doby tvoří nerozlučnou dvojku. „Já ty naše plavby miluju. Člověk se u nich může počůrat smíchy a nikdo to neví,“ popsala vtipně Pogodová.

7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermaketu?

Video se připravuje ...

Barbora Mottlová (34): Sexy myšák

Bára je duší komediantka a to se projevilo i na jejích plavkách, které si oblékla na své první otužování. Sexy pruhovaný Mickey Mouse. Zpočátku byl její výraz mírně vyděšený, ale teď už je z ní ostřílený otužilec a včera se opět ponořila.

Kristýna Frejová (49): Nový plaváček

S otužováním začala teprve před dvěma týdny, ale tento sport si ji zcela podmanil. „Dnes propadla Vltavě další duše. Držte se a Opatrujte se!“ napsala dcera Ladislava Freje (78) a Věry Galatíkové (†69) k vysmáté fotce ze studené řeky.

Eva Decastelo (42): Čistá radost

Své »poprvé« má také za sebou a k otužování ji přemluvila Bára Mottlová. „Vřele to doporučuji i vám. Otužování podporuje imunitu a je to zdarma,“ radovala se po koupeli hvězda seriálu Slunečná, která si i včera odskočila do Vltavy.

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.