Přiznání Báry Mottlové: Jednou chci dělat DOMINU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Báry Mottlové: Jednou chci dělat DOMINU

Bára Mottlová umí být sexy kost
Bára Mottlová umí být sexy kost  (instagram.com)

Tentokrát došlo k vraždě ve vykřičeném domě. Bára Mottlová (34), která se stala svědkyní zločinu, musela coby domina do latexového oblečku. „Točila jsem ještě v dlouhých vlasech a moc dobře se mi to oblečení neoblékalo. Pomáhaly mi dvě kostymérky,“ popsala Aha! sexbomba.

Byla ráda, že představitele vyšetřovatelů Vladimíra Polívku (31) a Davida Matáska (57) dobře znala. „S Vladimírem jsem natáčela už dřív a s Davidem jsou super dvojka. Jsou to profíci a zároveň je s nimi i legrace,“ pochvalovala si herečka.

Problém s textem
„Jsou to pohodoví kluci. Pamatuju si, že jsem měla na place problém s textem, a oni byli trpěliví. Jak ta moje postava mluvila odborně o těch sexuálních věcech, tak se mi to strašně motalo, a oni mě moc podpořili. Měla jsem takový monolog o submisivní poloze a dominantní roli, a dost se mi to pletlo,“ přiznala Mottlová.

Nikdy neříkej nikdy
Z legrace říká, že když bude nejhůř, tak po padesátce vidí dominu jako docela dobrou brigádu. „Jestli si pamatujete na film Sametoví vrazi, tak tam byla maličká role dominy, kterou nakonec zavraždí její syn. Mně se ta figura moc líbí. A tak říkám z legrace, že na stará kolena bych takovou práci mohla dělat!“ dodala Bára se smíchem.

7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermaketu?

Video se připravuje ...

Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.