Zpověď sexbomby Mottlové o sexu: Ženské musí chlap chutnat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpověď sexbomby Mottlové o sexu: Ženské musí chlap chutnat!

Bára Mottlová fotila pro Playboy
Bára Mottlová fotila pro Playboy (Foto: Karel Kopáč, A. Jungrová/Playboy)

Své touhy si nenechává jen pro sebe. Bára Mottlová (34) teď prozradila, že upřednostňuje být při sexu dole a vzrušují ji voňaví chlapi. Na jednu noc by si je ale nepozvala, prý není žádná houska z krámu.

Před lockdownem vystavovala své přednosti na odiv na každé párty, kam byla pozvaná. Ačkoli jí sex po rozchodu s Mužem roku Josefem Kůrkou (28) podle vlastních slov nechybí, chutě přetrvávají. Na Instagramu ochotně zodpověděla řadu otázek na intimní téma.

7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermaketu?

Video se připravuje ...

Tak například na dotaz, zda má ráda orální sex, Bára přiznala, že ji to baví, splňuje-li chlap určitá kritéria: „Musíte nás fakt brát, pak to vyžadujeme. Ženské musí chlap chutnat, a to nemyslím samotný happy end... Voňavej, nebo alespoň umytej chlap, kterému všude netrčí dlouhý chlupy, kterej umí ženskou rozhicovat, si určitě přijde na svý,“ poučuje pány.

Janeček se rozešel s Mátlovou, začala randit se Soukupem! Z Mottlové je prodavačka. A zranění Bernáškové!

Video se připravuje ...

Také se netají svou oblíbenou sexuální polohou. „V posteli se nebráním žádným vášním, jsem-li ten dole,“ tvrdí Bára otevřeně. A nebrání se ani jednorázovkám: „Když je sex špatnej, proč ho opakovat, že!“ Není divu, že po této intimní zpovědi teď dostává spoustu nabídek. „Moc všem děkuju za tu neskutečnou záplavu pozvánek na rande, ale musím odmítnout. Chci se teď věnovat sobě a rozhodně se nechci vůbec vázat,“ uzavírá sexbomba.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.