Sexbomba Mottlová pobíhala polonahá a... Skončila s antibiotiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexbomba Mottlová pobíhala polonahá a... Skončila s antibiotiky!

Bára Mottlová
Bára Mottlová  (Foto: Karel Kopáč, A. Jungrová/Playboy)

Roští, močál, studená voda! To vše musela Bára Mottlová (34) absolvovat v rámci náročného focení. Herečka ale není žádná cukrová panenka a všechno statečně zvládla. Ale...

Odnesla si pár štípanců a skončila s antibiotiky! Na co sáhne, to se vnadné blondýnce daří. Kromě hraní a zpěvu slaví úspěchy v realitním prostředí, a dokonce se vrhla na navrhování vlastní džínové módy. Ale objektiv fotografů ji miluje a Bára moc dobře ví, jak zaujmout. Tentokrát si zaběhla do přírody, brodila se močálem, hrabala se v roští a v šatech vlezla do ledového rybníka.

Sexbomba Mottlová má novou kariéru: Doufá, že vydělá pořádný balík!

Video se připravuje ...

„I když si na mně příroda dost smlsla, já si focení moc užila. Bylo skvělé být půlden v tichém lese a druhou půlku dne zas u rybníka,“ prozradila blondýnka s tím, že si z focení odnesla štípance po celém těle a nasazení antibiotik. Ale jak se říká, pro krásu se musí trpět, a výsledné snímky budou stát rozhodně za to!

Po napadení cizím psem zadostiučinění pro Mottlovou: Hulvát byl zadržen!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.