Sexbomba Bára Mottlová (33): Za 2 týdny shodila 6 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexbomba Bára Mottlová (33): Za 2 týdny shodila 6 kilo!

Barbora je sexy i v hubenější podobě.
Barbora je sexy i v hubenější podobě. (foto Instagram)

Když si něco umane, tak to taky splní – a pěkně rychle! Barbora Mottlová (33) dotáhla své křivky k dokonalosti. Kromě trénování s partnerem Pepou Kůrkou (29) nasadila i striktní dietu. Ta jí pomohla shodit šest kilo!

Sexbomba, která zdobí aktuální vydání známého měsíčníku pro pány, je prý věčná dietářka a taky – jak sama říká – obžera. „Nekouřím, nepiju, nefetuju, ale jídlo je moje největší neřest! Až na pár jídel sním vše a v jakémkoli množství,” prozradila deníku Aha! Bára. Nyní se ale rozhodla, že už je na čase své návyky změnit.

„Dodržuji striktní jídelníček, dbám na vlákninu, pitný režim, piju odvodňovací čaj a taky sportuju. Do posilky nebo na bikram yogu bych chodila denně,” svěřila se kráska s tím, že za první dva týdny zhubla šest kilo. A co tomu říká její Muž roku 2016? „Pepíkovi se líbím, ať jsem oplácanější, nebo štíhlejší. Ale v mém rozhodnutí mě moc podporuje. Dokonce už ho nechám mě trénovat a v posilovně sekýrovat,” odpověděla Bára se smíchem.

Barbora Mottlová ukázala nadupaný výstřih a prsa číslo čtyři!

Video se připravuje ...

Herečka Barbora Mottlová s prací za kasou nesekla! Co jí k tomu vede?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.