Dominika Gottová u konce s dechem! Noční můra graduje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Gottová u konce s dechem! Noční můra graduje

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto: M. Hykl, M. Pátek, P. Machan)

Dominika Gottová (44) se stejně jako jiní pomalu vrací do běžného života. Mnozí během pandemie koronaviru ztratili práci a další se bojí, že o příjem přijdou. Stejně na tom je právě i dcera Karla Gotta (†80) , která otevřeně přiznala, že má obavy o svou budoucnost. Ačkoliv má dvě zaměstnání, neví, na jak dlouho.

Přestože o svou práci nepřišla během pandemie koronaviru, bojí se, že kvůli nízkým ziskům si ji zaměstnavatelé nebudou moci dovolit. „Návrat do práce byl takový, že jsem byla vůbec ráda, že se mám kam vrátit. Teď budeme sledovat, jak budou obě místa prosperovat. Lidé teď chodí hodně málo. Dneska to bylo trošku lepší, takže doufáme, že se to zvedne,“ svěřila se Gottová webu Expres.cz.

Gottová zatím o jiném práci nepřemýšlí. „Držím se, dokud to půjde, protože jsem ráda, že mám zajetý systém na obou místech. Nechci to vzdát předčasně,“ řekla Dominika, která skoro veškerý svůj volný čas tráví právě v zaměstnání.

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video se připravuje ...

Kvůli opatřením souvisejícím s koronavirem přišla celá řada českých hvězd o práci a nezbylo jim nic jiného, než sáhnout po náhradním řešení. Herečka Barbora Mottlová usedla za kasu v potravinářském řetězci a novou práci si našel také Lukáš Hejlík. Sama Gottová přiznává, že pokud by o práci přišla, rozhodně by se nebála zakotvit jinde, vlastně kdekoliv, kde člověk dostane výplatu. „Kdybych přišla o práci, která mě baví, nebudu se stydět jít si sednout za pokladnu do supermarketu. Práce je práce a člověk se musí nějak živit,“ řekla odhodlaně Gottová.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 6. 2020 • 12:49

majojo
ta " holčina" Dominika, jak sdělujete vůbec přece nerozporuje, že se živí lidi prací!
A pokud máte informaci, že se 2/3 obyvatel ČR živí prací , pak běžte do PS nebo Senátu Vy.Máte vyřešený problém budoucích důchodů .

hanainge
16. 6. 2020 • 02:48

Je fakt, že Dominika Gottová je velmi pilná, milá a pracovitá dáma, která už dlouho pracuje a to má každý respektovat a se k tomu slušně chovat!!! Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta, protože Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, protože Karel Gott nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně, nebot’ Ivana Macháčková je drsná, primitivná i zlá hyena, která chce jiné lidi jenom využít a dále je fakt, že Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. To všechno řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se zná s Karlem Gottem velmi dobře i v soukromí už od roku 1966.

To, aby Ivana Macháčková byla manželkou Karla Gotta i aby Karel Gott měl celkem 4 dcery, je jenom blbé a falešné divadlo v médiích. Karel Gott se za to velmi styděl.

majojo
16. 6. 2020 • 01:33

Připadá mi, že holčině ušlo, že prací se v této požehnané zemi živí dvě třetiny obyvatelstva. Jestli je z toho tak vyjevená, ať kandiduje do Senátu.

-bello-
16. 6. 2020 • 00:38

Bože můj, ať ta Dominika řekne cokoli, rozběsní feny z fan klubu Gotta.
Práce je práce a i tatík Gott si vydělával kdekoli a s kýmkoli.Tak třeba ... s Jonákem, nebo v báru v LA, ale líčil nám to tady jinak, nebo měl vřelé přátelství s trapkou včelkou Májou, anebo v báru u Tsoukenika při ruletě dámám a pánům pěl kantilénu.Přesně tak , jak Dominika - šlo o tu výplatu!
Jediný kdo si z té rodiny válel a válí šunky je Ivana Gottová a válí si je na 1000 milionech, které tady po Gottovi zbyly.
A zatímco dcera Dominika prodává buřty, pro 2 holky Bertramky Gott připravil doživotně manu nebeskou a vůbec se nestyděl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.