Zdrcená Gottová: Smrt milovaného člověka! "Byl to můj druhý tatínek," tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdrcená Gottová: Smrt milovaného člověka! "Byl to můj druhý tatínek," tvrdí

Dominika se Václavem Peigerem, který ji v dětství vychovával.
Dominika se Václavem Peigerem, který ji v dětství vychovával. (archiv Dominiky Gottové)

Po skoro osmi měsících od smrti jejího otce Karla Gotta (†80), zasáhla Dominiku Gottovou (46) další tragédie. V pátek večer se dozvěděla, že jí zemřel druhý otec – známý choreograf Václav Peiger (†67). 

Život se s ní nemazlí. Od té doby, co je Dominika v Čechách se musí vypořádat s jednou tragédií za druhou. Po smrti milovaného tatínka přišla o může, který ji v dětství vychovával.

„Venda zemřel, je mi to tak líto! Zavolal mi to kamarád,“ svěřila Blesku uplakaná Dominika. „Byl to můj druhý tatínek. Když jsem byla malá, tak u nás doma bydlel a mezi ním a maminkou nakonec vznikl vztah. Měla jsem Vendu moc ráda,“ vzlykala Gottová.

Příčina úmrtí zatím není známá. „Zrovna jsem o něm v pátek večer vyprávěla kamarádovi a pak jsem se dozvěděla, že už není mezi námi. Asi to byla nějaká telepatie,“ řekla Gottovou.

Smutnou zprávu se bála zavolat mamince Antonii. „Musím jí to v klidu říci během soboty, kdy ji chci navštívit,“ dodala.  Společně se svým kamarádem chce Vendovi, jak mu říkali, vystrojit pohřeb a případný kar. „To se ještě musíme domluvit,“ svěřila se Blesku nešťasná Gottová.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
31. 5. 2020 • 03:23

Nechte Dominiku Gottovou konečně v klidu! Dominika Gottová vám nic neudělala, takže chovejte se konečně slušné a milé!!! Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottové a lidé nemají právo se v tom vměšovat. Dominika Gottová už našla byt v Praze a Dominika Gottová nelže! Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři a jiné lidé, které bezdůvodně psali a píšou špatné o Dominice Gottové, měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

Šárka Rezková má problémy s alkoholem. Tady je napsano pravda!!!

-bello-
30. 5. 2020 • 20:13

borka30
co se tady rozčilujete?
Jaké stovky milenců měla Dominika? Ale když už, tak to mají asi v rodině, ne ?
Gott si našel svou "průvodkyni životem " a matku bertramkových dcer u baru, jako ukoptěnou " společnici starých pánů" a tak, zatímco Dominika si to aspoň s milenci užila, ta druhá musela tvrdě makat..Co je lepší a co dle vás " morálnější ? Sem s tím!

-bello-
30. 5. 2020 • 20:02

Matka byla baletka a holt se někde potkala s choreografem a on u nich byl v podnájmu, nebo jen někdy přespával.No a co ?!Měla svůj život a Gott na něj neměl monopol.
Ale, že o Gottovi mluví DG jako o "tatínkovi " mi přijde blbé, zrovna tak, jako o tomto chlapovi.
Podle mě slovo "otec" na Gotta pasuje líp a místo furt moje " maminka " klidně může říct moje máma.

rybacinka
30. 5. 2020 • 18:20

Dominika, když si začala povídat o milencích, tak jsem napsala do komentáře: Už chybí jen krádež a vražda. A už je to tady. Od doby, kdy tvá matka začala žít s dalším(i) mužem(i) (a s největší pravepodobnosí si ho vydržovala z peněz KG), tento byl povinen se o ni starat. Mimo výživného na tebe do ukončení střední školy všechny peníze a velké dary jste od této doby získali podvodem, až po jeho smrt a následne i nynější příspěvky na Domov sociálních služeb. Již delší dobu se bojím, aby si něco nevzala v práci a nedostala se do vězení, protože může být ještě hůř.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.