Dominika Gottová v slzách: Náhradní táta (†67) zemřel opuštěný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika Gottová v slzách: Náhradní táta (†67) zemřel opuštěný

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Marek Pátek)

Jen osm měsíců po smrti táty Dominika Gottová (46) prožívá další hluboký smutek. V daleké Dominikánské republice zemřel člověk, kterého roky považovala za druhého otce, vychovával ji, když po ruce nebyl ten skutečný. Choreograf Václav Peiger (†67) skonal náhle, nestihli se ani rozloučit.

Když se Dominika vrátila do Čech, svého náhradního tátu tady nenašla. Dozvěděla se, že tu spálil mosty, všechno prodal a odstěhoval se. V Dominikánské republice chtěl odpočívat, zapomenout.

Opustil Česko, zmizel v Karibiku
Baleťák a choreograf Václav Peiger, který měl kdysi románek s baletkou karlínského divadla Antonií Zacpalovou (85) a svého času se tak podílel na výchově Dominiky, v zimě definitivně opustil Českou republiku. V Karibiku chtěl začít znovu. Pronajal si byt v domě s bazénem u jedné Češky, své staré dobré známé. „Nic ho tady nedrželo, a tak pustil pronajatý byt, všechno, co mohl, prodal, a zmizel za sluníčkem,“ svěřil dobře informovaný zdroj Aha!.

Byl zdravý, smrt přišla nečekaně
Smrt podle Peigerovy kamarádky z Dominikánské republiky nastala v pátek odpoledne a bylo to velmi náhlé. Peiger se sice těšil velice dobrému zdraví, ale tohle byl náhlý a nečekaný kolaps. „Najednou se mu špatně dýchalo, začal se dusit. Mysleli jsme, že je to infarkt, hned jsme zavolali sanitku. Už bylo ale pozdě,“ popsala celou situaci choreografova bytná s tím, že lékaři nakonec za příčinu smrti označili plicní embolii. Smutnou zprávu choreografova kamarádka okamžitě zatelefonovala z Peigerova telefonu Alici Kovácsové (54), shodou okolností někdejší milence Karla Gotta †80). Inu, svět je malý, lidé ze showbyznysu k sobě mají blízko... Zpráva o jeho smrti se pak dostala i k Antonii Zacpalové. „Byl to senzační člověk. Je ho škoda. Moc si tam sluníčka a všeho kolem užíval. Často jsme si volali. Byl tam šťastný,“ řekla Nedělnímu Aha! Kovácsová, která se s Peigerem roky kamarádila.

První útěk mu nevyšel
Už před deseti lety měl Peiger v úmyslu přesídlit do Dominikánské republiky. Nesehnal tam ale tehdy práci a myčem nádobí být nechtěl. A tak se vrátil. Nyní už pracovní ambice žádné neměl, přesto nechtěl jen ležet u bazénu. Začal malovat a šlo mu to prý bezvadně.

Dominika: Vendy je mi moc líto
Mistrovu dceru, o kterou se choreograf staral jako o vlastní, smutná zpráva zdrtila. „Ano, Venda zemřel, je mi to tak líto! Zavolal mi to kamarád,“ komentuje uplakaně Dominika. „Byl to můj druhý tatínek. Když jsem byla malá, tak u nás doma bydlel a mezi ním a maminkou nakonec vznikl vztah. Měla jsem Vendu moc ráda,“ dodává Gottová, která tak osm měsíců po smrti vlastního otce Karla Gotta zažívá další velké trápení.

Později přiznal jinou sexuální orientaci
Dominika se neopomenula zmínit o choreografovi ani v knize Můj táta Karel. Tam věnovala důležitému muži, celý jeden odstavec. ,,Po smrti babičky si máma našla přítele, tanečníka z Teplic Václava Peigera, který mě pomáhal vychovávat. To byl úžasný člověk, pro mě vlastně fantastický kamarád. Táto jsem ale Vendovi nikdy říkat nezačala. Navíc později přiznal jinou sexuální orientaci, a tím jeho vztah s maminkou skončil. Ale přáteli jsme zůstali celý život,“ prozradila Dominika v knize Můj táta Karel.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristinn
1. 6. 2020 • 05:58

Pomarancovy, diskutuje sa k clanku, nie k diskutujucim.Objim, pofukaj kolienko, aj poharik nalej Dominicke.Aj vibratorik mozes zobrat a uspokojit jej sexualne chute, lebo jej sex zrejme chyba,ked zvadza aj maloletych a ide na hotel s manzelom, s ktorym sa rozvadza.Mnou sa naoza zaoberat nemusis.Ale ak preto nemozes spavat, posluz si.A ak si si nevsimol, negativnych ohlasov na sposob zivota Dominiky, je obrovska vacsina...

lekno
31. 5. 2020 • 21:11

Ako sa hovorí - "Má to za sebou.." Nikto nevie, kedy odíde z tejto hmoty.. Dominika si poplače, pospomína a prejde sa na novú tému v ďalšom zaplatenom článku. Veď "náhradnému tatínkovi" tak zle zase nebolo v Karibiku. Možno by sa mu teraz zišli modlitby. Ocenil by ich viac, než nemiestne príspevky pod článkom. Ale Dominika asi nebude veriaca, takže za pána Václava sa modliť zrejme nechystá. Možno si spomenie p. Antónie a dá mu na sv. omšu. Veď aj za Káju bola odslúžená - či nie ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.