Rozčarovaný manžel Gottové: Návrat z Mexika k Dominice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozčarovaný manžel Gottové: Návrat z Mexika k Dominice!

Timo Tolkki v Mexiku.
Timo Tolkki v Mexiku. (facebook.cz)

Jeho odjezd do Mexika za novou milenkou se prý drasticky nepovedl. Místo idylických procházek po pláži si Timo Tolkki (54) "užívá" spíše hojných hádek a nenávistných útoků. Fin by si tak chtěl co nejdříve sbalit kufry a odjet do Česka za Dominikou Gottovou (46).

„Je to peklo! Musím uznat, že ta má mexická epizoda byla obrovská chyba. Chci se odsud dostat co nejdříve… Často se hádáme, její dcera mě nenávidí. Není to mezi námi dobré,“ pověděl o nové, a brzy asi bývalé, přítelkyni Ingrid a pobytu v Mexiku Timo Tolkki.

Policie pátrala po Jaroslavu Uhlířovi. Gottové zemřel druhý táta. A těhotná Konvičková je na nervy! Video zde:

Video se připravuje ...

Návrat k Dominice

Bývalý úspěšný zpěvák z Finska také přiznal, že chce být s Dominikou Gottovou. „Moc mi chybí. Chci ji zpět a ona se ke mně chce vrátit také. Budeme brzy zase spolu,“  řekl podle expres.cz Timo. Jeho návrat ale musí počkat, a to kvůli koronaviru a nedostatku peněz.

Dokument o Gottovi bude i s Dominikou, má to ale háček! A Lounová si nechala zmrazit vajíčka. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
20. 6. 2020 • 21:08

Bello,ries si svoje komplexy kdesi inde,a nie na Slovakoch. Ty musíš byť riadne zakomplexovana,keď tu ideš rozkazovat,ľuďom čo majú pisat. Až budeš majiteľom tohto plátku,resp. adminom potom si otváram usta. Ver,že Slovaci za tú tvoju stratenú existenciu nemôžu. Môžeš si za to len Ty sama,že si v živote nič nedokázala,a vybíjas sa iba na diskusných fórach.

rydlo
15. 6. 2020 • 15:27

Ewwa/ Dem- nt hanainge je ve skutečnosti stará panna Hannelore Uhl, je to Gottem posedlá německá fanynka, která se považuje za jeho nevěstu a panenství si schovávala jen pro něj, věčně za ním lezla na každý koncert a znepříjemňovala mu život. Snad dodnes kvůli Gottovi ještě neměla chlapa. Gott ji zklamal když se oženil, tak na něj zanevřela, ale začala vychvalovat Dominiku a nadávat Ivaně. Tyto její blábolivé litanie na všech diskuzích jsou ještě krátké proti těm, co se dají dohledat pod jménem Hannelore Uhl.

hadafan
14. 6. 2020 • 22:34

Tady snad ty Karlovy geny asi zmutovaly,za takoveho potomka se jen stydet.Je mi líto ostatních dcer,čas ukáže jestli i ony budou dělat ostudu.Vybíral si samé světoběžnice přes ložnice -slušně.Do tohoto prostředí mezi rádoby cerebrity se normální smrtelník obloukem vyhne,Karel nás baví v předaných genech i po smrti.Dostane D.G.slavíka ?Já ji dám hlas,je jediná co se nebojí vystoupit.

kinki
14. 6. 2020 • 20:03

hanaingé,dobrý vtip. Už dávno som sa tak nenasmial,hoci tvoje drísty sú skôr na plač,ako na smiech. Mala by si navštíviť psychiatra. A pokiaľ ide o DG,keby Gott vedel aku hanbu mu bude robiť,a špiniť jeho meno,tak v živote sa k nej neprizná. A pre všetkých chlapov nech je DG výstrahou,aky dopad mozu mať sexuálne hratky do budúcnosti na ich rodinu. Táto alkoholicka s vyplestenymi a sklenými očami je obyčajná krcmova rajda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.