Sexbomba Mottlová změnila profesi: Sedí za kasou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sexbomba Mottlová změnila profesi: Sedí za kasou!

Bára Mottlová má nové zaměstnání.
Bára Mottlová má nové zaměstnání. (Foto: Instagram.com)

To není nová role. Herečka Bára Mottlová (33) přišla kvůli nouzovému stavu jako další umělci o práci, ale nefňuká. „Nečekám, až mi dojdou peníze. Nájem ani žvanec se samy nezaplatí,“ pochopila rychle situaci hvězda seriálu Po hlavě. Už druhý týden sedí za kasou v jednom obchodním řetězci!

Bývalá playmate je tedy žena nikoli za pultem, ale za kasou. Je z ní pokladní a markovat lidem jejich nákupy ji baví. Vyměnila na nějaký čas chvíle před kamerou za ty za pokladnou. Jak sama zdůrazňuje, má přece zdravé ruce a nohy a nehodlá se válet doma. „Mám díky tomu dobrý pocit z odvedené práce. Učím se novým věcem a hlavně – poznala jsem super partu lidí,“ oceňuje čerstvé zkušenosti Bára.

Nenaříká, vstřebává s nadšením vše nové, co ji potkalo. „Jsem vděčná za to, co mám a co díky této divnodobě poznávám. Lidi, mějte se rádi!“ vzkazuje všem v těchto pohnutých časech herečka, zpěvačka a prodavačka.

Hůlka brousí parkety

Po placené brigádě se poohlíží také herečka a zpěvačka Radka Pavlovčinová (31), houslistka Markéta Muzikářová (44) a řada dalších umělců. A třeba Daniel Hůlka (51), jak už Aha! informovalo, si teď místo zpíváním vydělává broušením parket u truhláře.

Janeček se rozešel s Mátlovou, začala randit se Soukupem! Z Mottlové je prodavačka. A zranění Bernáškové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
8. 4. 2020 • 09:28

A co děláš ty nulo? Dávky jako vždycky a bláboly v Blesku?

vemenozmojistary
8. 4. 2020 • 05:07

Konečně ty lůzy komediantský pracují a dělají něco užitečného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.