Herečka Mottolová se pěkně odvázala: Obarvila psa na růžovo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Mottolová se pěkně odvázala: Obarvila psa na růžovo!

Sexy jako nikdy předtím.
Sexy jako nikdy předtím. (Foto Tomáš Janko)

Udělej mi to! Těmito slovy začíná herečka Barbora Mottlová (3) svůj nový umělecký počin. Sexbomba se rozhodla vyzkoušet pěveckou dráhu a vydala svůj první videoklip právě s názvem Udělej mi to!. V něm předvedla i svého nově »vytuněného« pejska.  Kožíšek má teď na růžovo.

I když se mu kvůli náročnému natáčení nemohla panička věnovat, choval se ukázkově. „Chico je neskutečně společenský a zvídavý. Je to ohromně veselý rošťák, tak se bavil tím, že si proletěl všechna zákoutí ateliéru. Někdy zapomínám, že je to jen pejsek,” prozradila Aha! herečka.


Barva z Japonska
Aby se do bláznivého videa chlupatý mazlíček hodil, musel změnit barvu. „Růžový přeliv získal v psím salonu. Speciálně objednali ten nejkvalitnější z Japonska, kde už je tohle naprosto běžné. Chico je sice jako pejsek barvoslepý, ale obdiv při venčení mu dělá dobře,“ dodává kráska se slovy, že šampón je absolutně neškodný a po pár umytí se vytratí.

Jsem utítlá...
Ve videoklipu Bára mimo jiné vystřídá celkem šest barevných vizáží, které jsou sexy nebo pěkná divočina. „Kdy jindy si člověk může dovolit být ulítlý? Ten singl i klip má velkou nadsázku. Něco takového na českém trhu prostě chybí,“ řekla s úsměvem.
A název klipu Udělej mi to? Ne, není to o sexu, pouze žádá, aby ji muž například opravil domácí spotřebič...


Zima okukoval prsa
V klipu vystupuje také Bářin přítel, Muž roku 2016 Josef Kůrka (27) či herec Karel Zima ( 47). „Je to moje asi pátý účinkování v klipu. A pokaždé poznáte něco nového nebo si něco potvrdíte. Já zažil obojí. Poprvé jsem viděl naživo růžového psa a potvrdilo se mi, že má Bára neskutečný prsa,“ prozradil Zima se smíchem.

Barbora Mottlová se svlékla pro Blesk TV magazín: Vychutnejte si tohle luxusní tělo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.