Bára Mottlová překvapila: Herectví vyměnila za... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bára Mottlová překvapila: Herectví vyměnila za...

Herečka Bára Mottlová
Herečka Bára Mottlová (Foto Aha! – David Kundrát)

Barbora Mottlová (33) divákům známá například ze seriálů Ulice nebo Přístav přišla jako mnoho jejích kolegů z umělecké branže kvůli šíření koronaviru o práci. Herečka se však rozhodla, že si raději najde nové zaměstnání než aby seděla doma na zadku.

Kvůli koronaviru jsou herci, režiséři, sportovci a další bez příjmu. Mezi ně patří i Mottlová, která se však rozhodla najís si novou práci a nastoupila jako pokladní v potravinářském řetězci.

„Beru situaci takovou, jaká je, a vycházím z ní. Nedá se nic dělat. Nebrečím. Nesedím doma na zadku a nečekám, až dojdou peníze. Nenechám se od nikoho vyživovat, a když mám zdravý nohy a ruce, nebudu si ani půjčovat, abych mohla doma válet šunky. Nájem ani žvanec se samy nezaplatí,“ napsala na Instagramu Mottlová.

Herečka si své nové zaměstnání zatím velmi pochvalu a fanoušci ji v jejím odhodlání ve velkém podporují .„Díky tomu mám dobrý pocit z odvedené práce, učím se novým věcem a hlavně, poznala jsem super partu lidí. Jsem vděčná za to, co mám, a co díky téhle divnodobě poznávám. Lidi, tyvoe, mějte se rádi!" dodala.

Barbora Mottlová a její sexy přítel Pepa Kurka se ukázali jen ve spodním prádle! Mrkněte...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.