Seriál Ulice: Na tohle po pauze budou lákat diváky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Seriál Ulice: Na tohle po pauze budou lákat diváky

Protagonisté Ulice budou mít dlouhé prázdniny
Protagonisté Ulice budou mít dlouhé prázdniny (TV Nova)

Museli uzavřít ateliéry a osudy postav jednoho z nejsledovanějších seriálu načas stopnout. Ulice si kvůli koronaviru dává neplánovanou pauzu, ale diváci o osudy svých oblíbených hrdinů nepřijdou úplně. Už v úterý 21. dubna bude TV Nova vysílat speciál Ulice v karanténě.

Poprvé od jejího startu v roce 2005 seriálu Ulice začala prázdninová pauza ve vysílání mnohem dříve, než jste zvyklí. Ačkoliv si na návrat seriálu budeme muset nějaký ten čas počkat, díky speciálu se diváci dozvědí, jak se jejich oblíbení hrdinové vyrovnávají se současnou krizí.

"Ulice vždycky byla aktuální a její hrdinové prožívali to, co prožíváme my, naši přátelé, sousedé a známí. Současná situace nás ale donutila poprvé v patnáctileté historii vysílání Ulice zastavit. Nemůžeme divákům nabídnout seriál ve frekvenci a podobě, na jaký byli zvyklí, o Ulici je ale nechceme připravit, a tak vzniká Ulice v karanténě. Speciál, který ukáže, jak známé postavy Ulice prožívají tuhle podivnou dobu,“ řekl Blesku pro ženy ředitelka programu TV Nova Alex Ruzek.

 

A na co se diváci mohou těšit po pauze? Takřka po roce se znovu setkáte s Rozinou a Victorem, kteří přijedou na svatbu. Jako velký romantik se projeví Mário, jenž udělá něco, čím všechny překvapí. Dan si vezme k srdci všechny Milošovy rady a začne podle nich jednat. Ota vyhlásí otevřeně válku těm, kteří mu ničí život. Luděk ještě více přitvrdí, aby bylo po jeho. Dianu i Lumíra čeká zásadní shledání. Tváří v tvář drsné realitě stanou Magda a Zdenka. A to není zdaleka vše…

Ulice: Bedřichův infarkt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.