Ze zákulisí speciálu Ulice: Přísná bezpečností opatření! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ze zákulisí speciálu Ulice: Přísná bezpečností opatření!

Oblíbení hrdinové seriálu Ulice
Oblíbení hrdinové seriálu Ulice (tv nova)

Stopli natáčení i vysílání. Po 15 letech dnes v podvečer nepoběží na obrazovkách Ulice. TV Nova aspoň divákům přichystala malou náplast – začala točit speciál Ulice v karanténě. Radost z toho mají hlavně herci. Seriálový partner Hany Holišové (39) Jiří Hána (43) se dokonce nechal na koronavirus otestovat.

Za přísných bezpečnostních a hygienických opatření padla první klapka speciálu, který bude o tom, jak se oblíbení hrdinové vyrovnávají se současnou koronavirovou krizí. Herci i štáb musí být celou dobu v rouškách, natáčecí plán je sestavený tak, aby se potklávali co nejmíň.

„Nebudu říkat, že nemám strach z nákazy, každý se trošku bojí, ať už jde na nákup nebo do práce, ale tady se opravdu dbá na bezpečnost. Sám jsem před pár dny prošel testy a jejich výsledek byl negativní, a tak se kolegové nemusí bát mě,“ přiznal Jiří Hána, který už skoro měsíc sedí doma.

Ty, co měli štěstí a Nova je do ateliérů povolala, se spíš radují, než strachují. „Už měsíc nepracujeme, nenatáčíme, opravdu se těším na práci a především na kolegy,” říká Jiří Štrébl (61), představitel svérázného Miloše Knoblocha. „Kdo sleduje Ulici, ví, jaký humor vede Miloš s Bedřichem, a co teprve, když jsou nuceni být spolu čtrnáct dní v karanténě. Vypadá to na pánskou jízdu v rouškách. Uvidíme, co všechno to přinese,“ doplňuje oba kumpány Adrian Jastraban (51), představitel Bedřicha Lišky. Diváci je v prvním dílu speciálu uvidí už v úterý 21. dubna ve 20.20.

Poslední díl Ulice této sezóny - co přinese?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
17. 4. 2020 • 08:15

Ježíši, ono nestačí, co udělali za slátaninu a ještě budou pokračovat v rouškách?! To budou mít hodně diváků, hahaha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.