Mega změna u Pogodové: Takhle snadno zhubla 10 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mega změna u Pogodové: Takhle snadno zhubla 10 kilo!

Sandra Pogodová
Sandra Pogodová (Aha! Martin Hykl)

Sandra Pogodová (45) se již před časem pochlubila postavičkou jako lusk. Herečka využila volného času kvůli koronaviru a rozhodla se zatočit s kily navíc.  Kromě cvičení za své vzal i nezdravý jídelníček.

Aby se po karanténě vešla do kostýmu, rozhodla se začít dělat něco pro sebe. Největší změna přišla, když upravila jídelníček. Pokud si však představujete nějakou drastickou dietu, jste na omylu. „Vynechala jsem pečivo a knedlíky. Nemusíte držet drastické diety, opravdu stačí, když upravíte jídelníček a je fakt, že po pečivu se přibírá nejvíc,“ svěřila se Super.cz.

Herečka zprvu zhubla deset kilo! „Pak to šlo pomalinku nahoru, takže mám nějakých 6 kilo dole a stačí mi to,“ svěřila se Pogodová, která změnila nejen své stravovací návyky, ale také se rozhodla cvičit a otužovat.

Proč zrzka Sandra Pogodová zmizela? Její důvod vás překvapí

Video se připravuje ...

 

Našla jsem si cvičení podle Cindy Crawfordové, které trvá 40 minut,“ prozradila herečka. „Momentálně je můj nejnovější sport otužování. Minulý týden jsem se s Nelou Boudovou, to je taky držák, přihlásila do Prvního plaveckého otužileckého oddílu v Praze a chodíme každý den do Vltavy. Zatím je to dobrý, protože má Vltava nějakých 17 stupňů, jsem na nás zvědavá v prosinci,“ řekla Pogodová, která se s otužováním pokračovat i v nižších teplotách.

„Dělám to kvůli imunitě, začala jsem se otužovat doma, pod studenou sprchou někdy v květnu, takže je to 4 měsíce a zjistila jsem, že to chci posunout někam dál,“ dodala herečka.

Pogodová v muzikálu Láska nebeská: Nenávidím konkurzy, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
3. 10. 2020 • 22:16

... no a co že zhubla , hnusná je pořád stejně !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.