Úžasná změna Pogodové: 8 kilo dole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Úžasná změna Pogodové: 8 kilo dole!

Sandra Pogodová během karantény zhubla 8 kilogramů a vyrýsovala bicepsy
Sandra Pogodová během karantény zhubla 8 kilogramů a vyrýsovala bicepsy (profimedia)

Po třech měsících ji nikdo nepoznal. Když se Sandra Pogodová (45) objevila v Divadle Broadway, byla totiž o 8 kilo lehčí! Deníku Aha! herečka přiznala, že na sobě tvrdě pracovala.

Volný čas kvůli koronaviru jí přišel dvakrát tak vhod. „Jak mi odpadly zájezdy, přestala jsem po nocích vyjídat ledničku. Můžu hodně spát a budím se brzy,“ popsala Aha! Sandra, která neuvěřitelně zhubla. Všechno začalo nevinně. „Říkala jsem si, že abych se po karanténě vešla do kostýmu, tak se musím udržovat. Ono je to pak nepříjené pro obě strany – kostymérky jsou naštvané a vy se cítíte blbě,“ přiznala s tím, že hubnutí po čtyřicítce ale není žádná legrace. „Našla jsem si cvičení podle Cindy Crawfordové, které trvá 40 minut. A pak si dám studenou koupel,“ líčila.

Na video se Sandrou Pogodovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Za své vzal i nezdravý jídelníček. „Baštím jogurty s ovocem, vynechala jsem pečivo, večer nejím. Dělám to dva měsíce a osm kilo mám dole. Cítím se fantasticky, mám fakt dobrý období. Až se znovu začne hrát, tak doufám, že to udržím,“ radovala se. Navíc dostala hned roli i v připravovaném muzikálu Láska nebeská.

Proč zrzka Sandra Pogodová zmizela? Její důvod vás překvapí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.