První narozeniny Freje po smrti Gábinky: ZAKÁZANÁ OSLAVA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První narozeniny Freje po smrti Gábinky: ZAKÁZANÁ OSLAVA!

Ladislav Frej s partnerkou Gábinou
Ladislav Frej s partnerkou Gábinou (Foto: A. Malachovský, M. Rušinová)

Přestože uplynuly pouhé tři měsíce, co mu zemřela na rakovinu milovaná Gábinka (†56), Ladislav Frej své včerejší 79. narozeniny ustál. I když to byly první narozeniny bez snoubenky, rozhodl se, že je patřičně oslaví.

Představitel doktora Sovy z legenádrního seriálu Nemocnice na kraji města má také s kým slavit. Kromě dcery Kristýny Frejové (49) měl s manželkou Věrou Galatíkovou (†69) také syna Ladislava (44). A dcera má dceru a syn syna, takže za rodinným stolem prázdné místo není. „Určitě slavit budu, děcka za mnou přijdou,” prozradil deníku Aha! den před narozeninami Frej s tím, že nepůjde pouze o jednu oslavu. „Kromě děcek čekám návštěvu kamarádů – cukrovkářů. Držíme spolu takovou partu. Ale to bych asi neměl říkat, my se nesmíme navštěvovat...“ smál se herec.

Covid mezi herci, Stašová nakazila Freje! A scénář rozloučení s Menzelem

Video se připravuje ...

Špatně, ale dobře

Měl vůbec dobrou náladu. „Na dotaz, jak se mi daří, mám jednu stereotypní odpověď. Někdo to vezme jako vtip, někdo ne... Takže – daří se mi špatně, ale dobře to snáším!“ říkal napůl vážně, napůl žertem. Frej se snaží, seč jen může, aby se s tou velkou ztrátou v podobě milované přítelkyně, s níž žil dvanáct let, dokázal aspoň trochu vypořádat. Sebemenší zmínku o ní ale nese stále velmi těžce. A to stačilo jen podotknout, že první narozeniny bez jeho Gábinky musí být smutné. „Nerejpejte se mi v tom...” odvětil prosebným hlasem. A není se čemu divit. Jeho snoubenku mu vzala zákeřná nemoc, stejně jako jeho ženu Věru.

Ke svatbě už nedošlo

Gábinka před pěti lety porazila rakovinu prsu, jenže potom lékaři zjistili, že má zhoubný nádor na slinivce. „Že mi slezly vlasy, to bylo to poslední, co mi vadilo. Chemoterapie fakt nikomu nepřeju, bylo to dost hrozný období,“ svěřila tehdy deníku Aha! Gábinka, která měla s Frejem před veselkou. „Svatbu musel táta odložit, zdraví jeho přítelkyně je na prvním místě, to je snad jasné. Víc mně nepřísluší k tomu cokoliv říkat,“ uvedla potom dcera Kristýna. Termín svatby se zrušil a čekalo se, až na tom bude Frejova partnerka zdravotně dobře. K tomu už ale bohužel nedošlo.

Kristýna Frejová ze Sestřiček: Mimino v padesáti? Už chci vnouče!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.