Zlomený herec Ladislav Frej (78): ZRUŠENÁ PRÁCE! PO SMRTI ŽENY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zlomený herec Ladislav Frej (78): ZRUŠENÁ PRÁCE! PO SMRTI ŽENY

Ladislav Frej
Ladislav Frej (Tonda Tran)

Je na tom špatně! Ladislav Frej (78) nese velmi těžce smrt životní družky Gábiny (†56), která před 11 dny prohrála boj s rakovinou slinivky. Herec není schopen vystoupit ani na jeviště. Úterní představení za něho musela odehrát Simona Stašová (65) sama!

V rámci Křižanského hudebního a divadelního léta se měla včera odehrát předpremiéra romantické komedie Na zlatém jezeře, která stojí právě na Stašové a Frejovi. Herec je ovšem tak psychicky indisponován, že bylo představení v Křižanech u Liberce zrušeno a místo něho avizováno monodrama Shirley Valentine, v němž hraje jen Simona.

Nahazovala mu repliky

„Domluvili jsme se, že bude lepší, když představení zrušíme. Pan Frej na tom opravdu není psychicky dobře. Smrt přítelkyně ho hodně vzala a je to pochopitelné,“ potvrdil deníku Aha! Václav Hanzlíček z pořádající agentury Harlekýn. Navíc hru Na zlatém jezeře začal Frej zkoušet v době, kdy jeho Gábi už ze všech sil bojovala se zákeřnou chorobou. A byla to dokonce ona, kdo mu za Stašovou nahazovala repliky, když romantickou komedii zkoušeli u Frejů v Hostivici na zahradě. Pro Freje je tedy hodně těžké dostat se do postavy Normana, kterého má hrát.

Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká...

Video se připravuje ...

Práce jako záchrana

Stašová je ale přesvědčena, že právě Norman a práce ho zase postaví na nohy. „Láďu teď zachrání jenom práce,“ míní Simona. A v to doufá i Hanzlíček, který počítá s tím, že předpremiéra se přesune na 1. září do Chomutova a 25. září bude Frej se Stašovou excelovat na slavnostní premiéře v pražském Divadle ABC, kde se bude potom inscenace hrát.

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
27. 8. 2020 • 23:13

Je mu 78.Čím starší, tím víc vztah prožíval..Najednou je bez ní, stár a s myšlenkami na ni sám.

aveneta
26. 8. 2020 • 08:34

Potkal ho hodně hrutý osud....minulá žena také zemřela na rakovinu plic a teď ho takovina potkala podruhé u jeho přítelkyně, kterou si chtěl vzít za manželku...osud je nevypočitatelný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.