Bohdalová v pohnutí! Láďa má opravdu smůlu ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bohdalová v pohnutí! Láďa má opravdu smůlu ...

Smrt snoubenky Ladislava Freje těžce nese i Jiřina Bohdalová.
Smrt snoubenky Ladislava Freje těžce nese i Jiřina Bohdalová. ( Foto Profimedia.cz, David Kundrát, Herminapress.cz)

Rakovina mu vzala další lásku. Úmrtí snoubenky Ladislava Freje (78) velmi těžce nese i Jiřina Bohdalová (89) a její dcera Simona Stašová (65) , která s hercem hraje v komedii Na zlatém jezeře.

Poté, co Frejovi zemřely na rakovinu dvě manželky, herečky Gabriela Wilhelmová (†60) a Věra Galatíková (†79), doufal, že vše špatné má za sebou. Bohužel se tak nestalo. Místo svatby herec bude pořádat pohřeb. Jeho snoubenka Gábina Mrkvicová (†56) podlehla rakovině slinivky.


Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...

Gábina, se kterou herec žil 12 let, onemocněla před pěti let. Musela se podrobit operaci a následnému ozařování.  „Že mi slezly vlasy, to bylo to poslední, co mi vadilo. Chemoterapie fakt nikomu nepřeju, bylo to dost hrozný období,“ svěřila se tehdy o své zákeřné nemoci.

Nad ztrátou milované snoubenky truchlí nejen hercova rodina, ale i blízcí přátelé. Mezi ně patří i Bohdalová a její dcera. „Znali jsme se. Každého zesnulého života mi je líto a Láďa má opravdu smůlu. Je to pro mě bolestivé. Moje dcera Simona s ním zkouší novou hru, takže se jí to bude dotýkat také,“ řekla pro ŽivotvČesku.cz herečka, které se nemluvilo lehce. 

Potlesk ve stoje pro Bohdalovou s Kňažkem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.