Frej odložil svatbu s milovanou Gábinou! Mrazivý důvod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Frej odložil svatbu s milovanou Gábinou! Mrazivý důvod

Ladislav Frej s přítelkyní Gábinou
Ladislav Frej s přítelkyní Gábinou (D. Malík, D. Kundrát, T. Tran)

Svatba se nekoná! Legendární doktor Sova ml. z Nemocnice na kraji města do chomoutu popáté hned tak nevleze. Přestože Ladislav Frej (79) měl už se svojí životní družkou Gábinou Mrkvicovou (55) pevně stanovený termín, pořízené snubní prstýnky a svatební šaty, veselku musel odložit.

A to kvůli zdravotním problémům, se kterým se Gábina, se kterou herec žije už dvanáct let, neustále potýká. „Svatbu musel táta odložit, zdraví jeho přítelkyně je na prvním místě, to je snad jasné. Víc mně nepřísluší k tomu cokoliv říkat,“ řekla deníku Aha! hercova dcera a hvězda Modrého kódu Kristýna Frejová (48). Frejova snoubenka minulý rok absolvovala složitou osmihodinovou operaci rakoviny slinivky, při které jí odebrali část orgánů.

Video se připravuje ...

Kontrolní CT byla stále v pořádku, a tak konečně stanovili pevné datum, vybrali si společně snubní prstýnky a pořídili šaty a oblek. „Bude to veselka malinká, jen pro rodinu. Nechceme žádný humbuk a už se oba moc těšíme,“ komentoval pro Aha! ještě v červnu Frej. Něco se ale zase se zdravím Gábiny, která už prodělala i rakovinu prsu, zvrtlo. Datum svatby se muselo zrušit a je nutné počkat, až na tom bude zdravotně dobře. Pro herce je teď nejdůležitější, aby jeho snoubenka byla v pořádku.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.