Další rána pro Ladislava Freje: Eutanazie nejlepší kamarádky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další rána pro Ladislava Freje: Eutanazie nejlepší kamarádky

Ladislav Frej musel uspat milovanou Julču! 5 měsíců po smrti snoubenky
Ladislav Frej musel uspat milovanou Julču! 5 měsíců po smrti snoubenky (David Malík, archiv)

Poslední půlrok stíhá Ladislava Freje (79) jedna smutná událost za druhou. V srpnu mu na rakovinu slinivky zemřela snoubenka Gábina Mrkvicová (†56). Měsíc nato onemocněl covidem-19, který ho naprosto psychicky i fyzicky vyčerpal. A teď se musel rozloučit i s milovanou kníračkou Julčou, kterou si pořídil ještě s manželkou Věrou Galatíkovou (†69)!

Prožila s páníčkem krásných 13 a půl roku, ale teď její psí srdíčko dotlouklo naposledy. „Nezlobte se, teď mám myšlenky úplně jinde, musím pro Julču na veterinu a obávám se nejhoršího,“ sdělil herec deníku Aha! onoho smutného pondělního rána. „Podle poškození mozku je další léčení vzhledem k Julčině věku velmi problematické. Po vzájemné konzultaci a zvážení všech možností jsme přistoupili k eutanazii,“ potvrdil později konečný verdikt smutně Frej.

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...

 

Nezůstal sám

Jeho čtyřnohá přítelkyně mu ale zůstane nablízku. „Julču co nejdříve zpopelním a pohřbím jako její babičku tady u nás na zahradě,“ prozradil Aha! herec. Bez psího mazlíčka ale nezůstal. „No víte, Gábina, když umřela, tak mi tady nechala čivavu Tima,“ podotkl Ladislav s tím, že mu tam pořád štěká.

Chce hrát

Nad vodou ho drží vidina, že se vrátí na divadelní prkna. Se Simonou Stašovou (65) totiž stále čekají na premiéru představení Na zlatém jezeře, kterou museli kvůli pandemii už několikrát odložit. „Občas si zavolám se Simonou a přeříkáme si tu naši hru, abychom to nezapomněli,“ potvrdil tak Frej, že je připraven kdykoli naskočit do role. „Je to můj sen, až covid půjde do háje, budu zase na zlatém jezeře,“ dodal optimisticky.

Více najdete v tištěném vydání Nedělního Aha!

 

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.