Pohřeb místo svatby! Frejovi vzala rakovina druhou lásku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohřeb místo svatby! Frejovi vzala rakovina druhou lásku

Ladislav Frej
Ladislav Frej (Tonda Tran)

Nejhorší noční můra se vyplnila. Místo svatby bude Ladislav Frej (78) pořádat pohřeb. Konečně se herec rozhodl, že svoji družku Gábinu Mrkvicovou (†56) pojme letos v létě za manželku, zákeřná nemoc byla ale rychlejší. Jeho Gábi v noci ze soboty na neděli podlehla rakovině slinivky.

Ten zlý sen se stal skutečností. Poté, co Frejovi zemřela v náručí manželka Věra Galatíková (†69) na rakovinu plic, byl herec přesvědčen, že už podobné peklo nemůže přijít. Ale přišlo. Gábina, se kterou žil 12 let, onemocněla před pěti lety rakovinou prsu. Musela se podrobit operaci a následnému ozařování. „To už snad stačilo,“ přál si herec. Jeho přání ale zůstalo, bohužel, nevyslyšeno...

Měli prstýnky

Uběhlo několik měsíců a loni na podzim lékaři Gábině našli zhoubný nádor na slinivce. „V Nemocnici Na Homolce mne operovali osm hodin a slinivku mi vzali celou. Potom samozřejmě následovaly chemoterapie. Bylo to dost kruté období. A hůř než já to snášel Láďa. Chápu to, zažil si peklo s Věrou,“ svěřovala deníku Aha! tehdy Gábina s tím, že o ruku ji Frej požádal vkleče v nemocnici těsně před operací.

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...

Datum svatby prý potom stanoví podle výsledků CT. Ty byly ale stále v pořádku, a tak konečně padlo datum svatby. „Léto je krásná doba na veselku. Svatební šaty už máme a prstýnky jsme si s Gábinkou už také vybrali. A těším se moc. A to jsem byl přesvědčen, že popáté už do chomoutu nevlezu,“ smál se Frej ještě v červnu.

Špatné CT

Potom ale zvážněl. „Tu svatbu by mohly překazit jenom špatné výsledky CT,“ poznamenal s obavami. A stalo se. „Svatbu táta musel odložit. Logicky. Na prvním místě je přece zdraví,“ prozradila koncem července hercova dcera Kristýna Frejová. Její slova tak prozradila téměř vše... CT tentokrát v pořádku nebylo. Uběhlo pár týdnů a Frejovi tak už podruhé v životě vzala zákeřná rakovina životní lásku...

Čtyři manželky

S první manželkou A. Sklenarikovou má Frej syna Davida, který po rozvodu emigroval s matkou do Švýcarska. Za druhou pojal herečku Gabrielu Wilhelmovou (†60), jejich vztah poznamenaly dva potraty. Potřetí se postavil před oltář s herečkou Evelynou Steimarovou (74) a počtvrté s Věrou Galatíkovou (†69), se kterou má Kristýnu (48) a Ladislava (46).

Už ji nezachránili

V noci ze soboty na neděli vyjížděla záchranka do bydliště Gabriely. Už jí nemohli pomoct. „Před půlnocí jsme v Praze 4 vyjížděli k šestapadesátileté ženě a provedli jsme už jen prohlídku zemřelé,“ uvedla mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Herec Frej ve strachu. Rakovina opět zaútočila! A Houdová našla v tašce kostru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
IngKecner
18. 8. 2020 • 11:49

56 let je pro někoho již hodně ,a je v podstatě starým.Věk není jen o vráskách, ale stavu organismu.. Někdo je čilý do devadesátky , pracuje na zahradě, a je aktivní všeobecně.

manunu
17. 8. 2020 • 07:52

To je smutné, 56 let není žádný věk. Je mi líto pana Freje, rakovina už mu vzala druhou ženu.

mbmb
17. 8. 2020 • 07:35

škoda mladé ženy, zákeřná nemoc ji vytrhla že zivota !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.