Ladislav Frej (77): NEČEKANÁ SVATBA! A on už se nechtěl ženit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ladislav Frej (77): NEČEKANÁ SVATBA! A on už se nechtěl ženit...

Herec Ladislav Frej
Herec Ladislav Frej (Tv Prima, archiv)

Důvod k radosti má Ladislav Frej (77). Jeho syn Ladislav (45), který od školy trpěl schizoidní poruchou osobnosti, se dal do pohody. Pracuje v divadle, a dokonce se bude ženit. „Jsem z toho vážně šťastnej a svatbou mě Láďa velmi překvapil,“ svěřil deníku Aha! představitel doktora Sovy z právě reprízované Nemocnice na kraji města.

Syna Láďu měl herec – stejně jako dceru Kristýnu (48) – s manželkou, herečkou Věrou Galatíkovou (†69). A právě té by se Frejova budoucí snacha a herečka Švandova divadla Martina Krátká (34) prý moc líbila. „Je věřící a syn se kvůli tomu chce nechat u českobratrské církve pokřtít. To se mi líbí, to je slušnost,“ komentuje herec s tím, že svatba bude v kostele.

„Kdy, to jsem ze syna ještě nevylomil, ale prý brzy. Žádost o ruku už proběhla,“ prozrazuje táta Frej. Nesmí marihuanu Syn Láďa, který má z předešlého vztahu syna Štěpána (13), vystudoval DAMU. Kvůli duševní poruše se ale ocitl v invalidním důchodu a našel se v centru Srdce všem, kde pomáhal a vyučoval mentálně postižené. Teď, když duševní poruchu »umlčel«, je konečně ve svém živlu.

„Pracuje na konzervatoři, kde má na starosti divadlo, zvuky, světla a tak dále. A moc ho to baví,“ raduje se herec, podle kterého si jeho syn vyráběl psychické problémy sám. „Ono stačilo, že si dal trochu marihuany, a vyvolalo to mazec. Teď už ví, že žádný fety nesmí, a je v pohodě. Alkoholu také neholduje, občas si dá pivo a všechno funguje, jak má,“ míní Frej. Ještě prý tak provdat dceru Kristýnu, která momentálně hraje v Modrém kódu, a je mu blaze. „Je to bezvadná holka a skvělá máma, o dvanáctiletou dceru Ráchelku se stará náramně,“ pyšní se seriálový doktor Sova mladší.

Čtyři svatby stačí, drahoušku...

S první manželkou má Ladislav Frej syna Davida. Druhou ženou, kterou pojal za manželku, byla herečka Gabriela Wilhelmová (†60). Jejich vztah však poznamenaly dva potraty. Do třetice všeho dobrého i zlého se dal dohromady s krásnou herečkou Evelynou Steimarovou (73). Po roce se ale jejich nenaplněný vztah rozpadl. To už Evelyna čekala dceru Vendulu s textařem Zdeňkem Rytířem (†69) a Ladislav zase dceru Kristýnu s Věrou Galatíkovou. „To Láďovi stačilo, a i když spolu budeme jedenáct let, tak do chomoutu už nevleze. Já jsem se s tím ale smířila,“ říká hercova současná partnerka Gábina (53).

 Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.