Ladislav Frej: Žádost o ruku v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ladislav Frej: Žádost o ruku v nemocnici!

Krátce vlasy a blond barvy jí sluší.
Krátce vlasy a blond barvy jí sluší. (Foto - herminapress.cz a David Kundrát )

Změnil svoje rozhodnutí! Ladislav Frej (78) konečně požádal svoji životní družku Gábinu (55) po 12 letech o ruku! K radostné události ale došlo za smutných okolností, před její operací rakoviny.

„Byl podzim a já byla zrovna hospitalizovaná,“ svěřuje Gábina. Herec s ní prý vyšel na balkon, poklekl a požádal o ruku. „Řekl mi, že to myslí smrtelně vážně, že mě miluje a chce být mým mužem i na papíře. Nevěřila jsem svým očím i uším,“ pokračuje Gábina.

Protože ji ale čekala složitá osmihodinová operace rakoviny slinivky, dohodli se, že když Pán Bůh dá a vše dobře dopadne, svatba proběhne na jaře. „Včera jsem byla na vyšetření CT a vše je v pohodě, tak se těším. Jen doufám, že Láďa do té doby nezmění názor,“ usmívá se hercova přítelkyně. Pro přestavitele doktora Karla Sovy z Nemocnice na kraji města to tak bude už pátá veselka.

Čtyři manželky
S první manželkou A. Sklenarikovou má Frej syna Davida, který po rozvodu emigroval s matkou do Švýcarska. Za druhou pojal herečku Gabrielu Wilhelmovou (†60), jejich vztah poznamenaly dva potraty. Potřetí se postavil před oltář s herečkou Evelynou Steimarovou (74) a počtvrté s Věrou Galatíkovou (†69), se kterou má Kristýnu (48) a Ladislava.

Inspirace od syna
Herec se nechal inspirovat synem Láďou (46), který do toho praštil loni v létě. Za Prahou v kostele si vzal krásnou herečku Švandova divadla Martinu Krátkou (35), která tak vyvdala Štěpána Freje (13), jehož matku si junior nikdy nevzal. „Láďa se kvůli Martině nechal u českobratrské církve pokřtít. Jinak by svatba v kostele nemohla proběhnout,“ prozradila Gábina.

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.