KRUTÁ REALITA! Frejová bojovala o život: Funěl a škrtil mě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

KRUTÁ REALITA! Frejová bojovala o život: Funěl a škrtil mě

Kristýna Frejová prožila hotové peklo.
Kristýna Frejová prožila hotové peklo. (Profimedia)

Svoji třináctou komnatu nedávno odtajnila i dcera Ladislava Freje (77) a Věry Galatíkové (†69) Kristýna Frejová (47). Celý život s sebou nese vzpomínky opravdu hrůzné. Na okamžiky, kdy při brutálním přepadení málem přišla o život.

Herečce bylo podle webu super.cz tenkrát devatenáct let a zanedlouho měla nastoupit na DAMU. O prázdninách, kdy odcházela z koncertu na Staroměstském náměstí, pak zaregistrovala, že se za ní v tmavých průchodech někdo plíží.

 „Říkala jsem si, že to proběhnu. Najednou jsem si uvědomila, že jde někdo za mnou. Nemyslím si, že ten člověk šel za mnou už od toho Staromáku, myslím si, že se připojil někde cestou z nějakého průchodu,“ vzpomínala Frejová podle citovaného webu, jak k události došlo.

 

 Pak se rozhodla otočit: „Zastavila jsem se, otočila se k němu čelem a jenom jsem řekla: „Co chceš?" A okamžitě přišel útok pěstí do obličeje, nos mi nepřerazil. Myslím, že jsem na chviličku ztratila vědomí,“ domnívá se  Frejová, která se probrala ve chvíli, když ji násilník táhl průjezdem.

 „Viděla jsem, že jsme mezi popelnicemi, stál za mnou, jenom funěl a škrtil mě. Furt jsem si říkala, že to zvládneme, a že mu vysvětlím, že je to nesmysl mě zabít,“ popsala děsivý okamžik, kdy pomalu ztrácela naději.

 „Věděla jsem, že moc času nemám a byla to otázka pár vteřin, kdy dech opravdu dojde. Dařilo se mi zbytkově dýchat nosem, snažila jsem se nabrat co nejvíce vzduchu a měla jsem pocit, jako bych do každé buňky v těle dostala sílu. Pak jsem na chviličku zahrála, že jsem omdlela, to jeho škrcení povolilo a v tu chvíli jsem sebrala všechnu sílu a zezadu ho nakopla,“ popsala podle super.cz herečka v premiérovém dílu pořadu 13. komnata.

Naštěstí se jí podařilo vytrhnout, polonahá pak doběhla do nedaleké vinárny, kde ji číšník zachránil. Policie útočníka nenašla a Frejová trestní oznámení nepodala, bála se prý. Jak se se zážitkem vypořádala, odkryla podrobněji v uvedeném pořadu České televize.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.