Herec Ladislav Frej: Vážná operace! V 77 letech! SMRTELNÝ STRACH Z NARKÓZY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Ladislav Frej: Vážná operace! V 77 letech! SMRTELNÝ STRACH Z NARKÓZY!

Ladislav Frej
Ladislav Frej (David Malik Ringier Axel Springer / AHA!)

Skalpelu a bolesti se nebojí. Strach má Ladislav Frej (77) pouze z narkózy. „A to zatraceně velký,“ přiznal Aha! slavný doktor Sova ml., který dnes musí podstoupit operaci totální endoprotézy pravého kolene.

„Z narkózy se také nemusím probudit. A když už se probudím, tak mi také v mém věku může pošramotit mozek. A toho se bojím nejvíc,“ svěřil se herec. Z toho důvodu také přemýšlel o lumbální anestezii, tedy o vpíchnutí epiduralu do páteře. „Vše nechám ale na svém operatérovi,“ upřesnil Frej, který se ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady svěřil do rukou zkušeného ortopeda, docenta Jiřího Skály.

„Věřím mu. Zdárně operoval i mou dceru Kristýnku,“ prohlásil. Totální endoprotéza pravého kolene byla prý kvůli silné artróze nevyhnutelná a herec počítá s tím, že nemine ani levý kloub. „V nemocnici si pobudu deset dnů a potom se pojedu učit znovu chodit do Rehabilitační nemocnice Beroun. Snad mi to tam půjde k duhu,“ poznamenal Frej, který zatím zrušil pouze divadelní představení v Brně. Seriál Krejzovi, ve kterém také hraje, prý bude natáčet, i kdyby měli pozměnit scénář a on točil na vozíčku nebo o francouzských berlích. „Už jsem při každém kroku kňučel. Operaci nešlo dál odkládat,“ dodal doktor Sova mladší.

Ve špitále jako doma

Herec ležel na operačním sále i koncem minulého roku. „Měl jsem pochroumanou manžetu rotátorů, a tak mi provedli operační sešití úponů šlach,“ připomněl. „Srdce ale pořád funguje,“ dodal s úsměvem Frej, který před dvěma lety kvůli arytmii podstoupil srdeční ablaci.

 Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
14. 5. 2019 • 13:36

Což umřít, ono se dá i zblbnout. Nebo poškodit paměť. Pro komedianta hotová tragédie.

vigela
14. 5. 2019 • 06:41

Taky se bojím narkozy. Je nebezpečná vždy. Ať to dobre dopadne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.