Utrpení Ladislava Freje: Už to nešlo odložit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Utrpení Ladislava Freje: Už to nešlo odložit!

Herce čeká v květnu další operace.
Herce čeká v květnu další operace. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, David Kundrát)

Ladislav Frej (76) alias doktor Sova mladší ze seriálu Nemocnice na kraji města trpí! Není to tak dlouho, co herec podstoupil operaci ramene, a nyní se chystá na další zákrok. Tentokrát kvůli koleni.

Oblíbeného herce opět trápí zdraví! Před časem si herec stěžoval na bolest ramene. „Měl jsem s ním problémy už dlouho, nosil jsem ho zatejpované, ale rozhodl jsem se nakonec pro operaci,“ svěřil se tehdy Frej.

A jak se zdá, operačnímu sálu se jen tak nevyhne. Pod skalpel zamíří už v květnu. „Pořád nemám dost, takže jsem třináctého května objednávaný na vinohradskou ortopedii a budou mi dávat endoprotézu pravého kolene kvůli artróze,“ svěřil se Frej týdeníku Sedmička.

Přestože ho čeká další operace, bere vše s nadhledem a na jaro už má nasmlouvanou práci „V sezoně mám ještě dvě představení v Brně a Mladé Bolesvi, které musím zvládnout. Musel jsem říct, že to přinejhorším odehraji s hůlkou. Už to nešlo odložit,“ řekl herec Super.cz.

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.