Pikantní přiznání Freje (73): Manželka Galatíková (†69) ještě žila, a on... Našel si novou ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pikantní přiznání Freje (73): Manželka Galatíková (†69) ještě žila, a on... Našel si novou ženu!

Ladislav Frej
Ladislav Frej (Foto Aha! – Martin Hurda, ara)

Šel s pravdou ven! Ladislav Frej (73) po své současné partnerce pokukoval ještě v době, kdy žila jeho manželka Věra Galatíková (†69). „S ženou Věrou jsme chodili do restaurace, kde obsluhovala Gábinka, má současná přítelkyně. Koukal jsem po ní,“ prozradil herec.

Když manželka v roce 2007 zemřela na rakovinu plic, Frej se na usměvavou servírku chodil koukat dál. „Byla hbitá, plná elánu,“ vzpomíná herec.
Jenže než se mu povedlo Gabrielu (50) ulovit, udělal pěkný trapas. „Jednou vypil víc vína a řekl mi: Gábinko, ty máš tak krásný kozičky!“ šokovala Frejova přítelkyně. „Zastyděla jsem se a utekla. A on se tam pak asi čtrnáct dní neobjevil. Pak přišel, že má koupený zájezd na Kanáry a jestli tam prý s ním vydržím,“ dodala Gábinka.

Ladislav a Gabriela jsou spolu už sedm let, ale svatební zvony ještě nezazněly. A asi nezazní. I když by Gábina pod čepec ráda, Ladislav už další svatbu neplánuje. „Popáté do toho nejdu, čtyřikrát to opravdu stačilo,“ řekl herec v pořadu Sejdeme se na Cibulce, který TV Barrandov uvádí dnes večer.

Ladislav Frej má s první ženou syna, druhé manželství bylo bezdětné, třetí manželkou byla herečka Evelyna Steimarová (69), s níž taky děti neměl. Čtvrtou ženou byla Věra Galatíková. Měli spolu syna Ladislava a dceru Kristýnu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.