Frejova partnerka Gábina (51): Tady mi uřízli kus prsu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Frejova partnerka Gábina (51): Tady mi uřízli kus prsu!

Ladislav Frej byl své partnerce oporou.
Ladislav Frej byl své partnerce oporou. (Foto Aha!: Zbyněk Pecák)

Tři jizvy budou přítelkyni Ladislava Freje (73) alias doktora Karla Sovy z právě reprízované Nemocnice na kraji města připomínat boj se zákeřnou rakovinou. Jednu z nich Gabriela Mrkvicová (51) deníku Aha! ukázala.

Když jí v únoru lékaři našli karcinom levého prsu, byla operace nevyhnutelná. Bohužel se ale nepovedla. „Bez narkózy mi píchli dlouhý drát do ňadra, aby našli ten nádůrek, ale potom mě vezli sanitkou z onkologie na chirurgii a ten drát se pohnul. Když mi dali narkózu, tak ho hledali na jiném místě,“ svěřila Gábina Aha! s tím, že vpich byl šíleně bolestivý.


Následovalo měsíční čekání, než se mohla operace zopakovat, což byla obrovská muka jak pro ni, tak pro jejího partnera. Naštěstí se vše povedlo. „Nádor se podařilo odebrat,“ říká Gábina s tím, že dvě jizvy jí zůstaly po odstranění nádoru a třetí, v podpaží, po odebrání mízních uzlin. Nyní podstoupí ozařování.



Autor:  mir

Přečtěte si
pelagie
29. 7. 2015 • 01:59

13352
28. 7. 2015 • 11:16

Milé AHA a vážená paní Mrkvicová...velice jste mě zklamali!!! V záhlaví článku uvádíte: "Tři jizvy budou přítelkyni Ladislava Freje (73) alias doktora Karla Sovy z právě reprízované Nemocnice na kraji města připomínat boj se zákeřnou rakovinou...." ale na fotce je jen jedna jizva....ale to jste mě zklamali, tři jizvy a vy ukážete jen jednu, no že se nestydíte....ošidili jste své čtenáře....taková událost a není zdokumentovaná....tak to koukejte napravit aby mohl celý národ klidně spát, až si přečte příběh pana Freje a paní Mrkvicové

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.