Tři jizvy budou přítelkyni Ladislava Freje (73) alias doktora Karla Sovy z právě reprízované Nemocnice na kraji města připomínat boj se zákeřnou rakovinou. Jednu z nich Gabriela Mrkvicová (51) deníku Aha! ukázala.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Milé AHA a vážená paní Mrkvicová...velice jste mě zklamali!!! V záhlaví článku uvádíte: "Tři jizvy budou přítelkyni Ladislava Freje (73) alias doktora Karla Sovy z právě reprízované Nemocnice na kraji města připomínat boj se zákeřnou rakovinou...." ale na fotce je jen jedna jizva....ale to jste mě zklamali, tři jizvy a vy ukážete jen jednu, no že se nestydíte....ošidili jste své čtenáře....taková událost a není zdokumentovaná....tak to koukejte napravit aby mohl celý národ klidně spát, až si přečte příběh pana Freje a paní Mrkvicové
Milí AHÁci, budete se ještě dlouho zaobírat jizvami po operacích u milenek známějších lidí? Co takhle Rolins na dovolené u Adamcových nebo dcera Vondráčkové mladší, popřípadě stará Vondráčková na hausbótu? Už to tu dlouho nebylo.
Prosím Vás, koho toto zajímá? Ale pokud nemáte nic zajímavějšího , můžete psát o mé babičce, jo a můj brácha dostal v tšchto vedrech chřipku a trhali mu zub...no tak každý si to rád přečte